logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Livebox i Bluetooth. Urządzenia nie chcą się sparować.

gemi 17 Mar 2007 21:19 2088 2
REKLAMA
  • #1 3689175
    gemi
    Poziom 12  
    No wlasnie panowie (i panie). Wzialem liveboxa bo chcialem przrtestowac polaczenie przez Bluetooth, niestety do tej pory nie udalo m isie nawiazac polaczenia. poprostu urzadzenia nie chca sie parowac.. to ze zmienie nazwe czy tez kod dostepu w konfiguracji modemu nic nie daje.

Jestem juz troche podlamany Sad

Udalo sie komus polaczyc przez BT z kompem lub komorka? Odrazu uprzedze wszelakie komentarze wstylu daruj sobie bt jest do bani lub czy twoj "kluczyk" obsluguje to i tamto... Wiedze mam juz dosyc konkretna z tej dziedziwny - wszystko mam jak sie nazlezy. Laczylem juz rozne rzeczy (m.in dzielilem neta za pomoca BT). Nie chce tez miec neostraday przez BT potrzebne mi jest to do pracy .. poprostu musze to przetestowac i oddac to dziadostwo spowrotem Smile

Z gory dzieki za wszelka pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 3690000
    poeta5
    Poziom 23  
    Ocena: 29
    To w ogóle Lifebox ma Bluetooth!!! z tego ci mi wiadomo a konfigurowałem już go dwa razy to tylko Wi-Fi
  • #3 3690070
    gemi
    Poziom 12  
    oczywiscie ze ma ;D

problem juz rozwiazany wiec temat mozna zamknac..

trzeba tak jak w przypadku konfiguracji z karta wifi w czasie parowania wcisnac przycisk reg :P

oczywiscie co do samego bluetootha i jakosci polaczenia to nie ma sensu tego laczyc w ten sposob.. chyba ze sie ma neo 512 wtedy zbyt wiele sie nie straci ale i tak BT bedzie waskim gardlem. jak ktos ma 1mb lub wyzej bt poprostu bedzie ograniczac nam transfery bo w specyfikacji jaka jest w liveboxie pozwala przsylac dane max do 40-60 kb/s a to i tak zalezy jeszcze jak blisko jest livebox od kompa lub komorki i przez co przechodzi ten sygnal (sciany syfit NAWET LUDZKIE CIALO :))...
REKLAMA