Ciekawe rsa w k700.wgrywasz K700i_CXC125821_EU1_R2CA001_Red36.rar
K700i_CXC125822_EMEA1_R2CA001_Red36.rar przykładowo i dajesz customizacje i po sprawie
moze po flashu dac takie ccos jak na obrazku lub w rogu jest tez do zaznaczenia i jak bedziedz dawał customizacje to na dole musisz wybrac plik taki jak wgrałes
Załączniki:
pict06.gif(2.07 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
dzięki panowie telefonik zrobiłem troche namiesalem w nim miałem nawet taki przypadek że część klawy mi nie dzialała i joy ale już jest ok i nie robiłem konwertowania na braun
dzięki panowie oczywiście tym co mi pomogli dałem pomogł
Dyskusja dotyczy wgrywania języka polskiego na telefon Sony Ericsson K700i za pomocą programu Cruiser. Procedura obejmuje odblokowanie RSA, reset firmware, zapis czystego pliku SP oraz wybór odpowiedniej kustomizacji w programie, gdzie należy zmienić ustawienia na "centeurope" w okienku wyboru. Wskazano, że dla K700i z CID 36 maksymalnie, nie można stosować plików przeznaczonych dla CID 49. Zalecane jest konwertowanie wersji "red" na "brown" przed zapisem, aby proces przebiegł poprawnie. Po flashowaniu należy wybrać odpowiedni plik w kustomizacji, co umożliwia wgranie polskiego języka. Użytkownik potwierdził, że po wykonaniu tych kroków telefon działa poprawnie, mimo początkowych problemów z klawiaturą i joystickiem. W dyskusji pojawiły się także pliki firmware K700i_CXC125821_EU1_R2CA001_Red36.rar oraz K700i_CXC125822_EMEA1_R2CA001_Red36.rar jako przykłady używanych wersji. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.