logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat podłączenia alarmu samochodowego Dog 05S – gdzie znaleźć instrukcję?

szuckand 20 Mar 2007 20:22 3372 6
  • #1 3700404
    szuckand
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam.
    Mam do was drodzy koledzy pytanie :) czy moze posiada ktos z was schemat podłaczenia alarmu Dog 05s???? bo mam taki alarmik z pełnym wyposarzeniem, ale niestety nie mam jak go zamontować bo nie mam do niego schematu... Pytałem sie elektryka który mi to bedzie zakładał i on tez tego nie ma... Jeśli któs z was posiada schemacik podłaczenia do tego alarmu to bardzo prosiłbym o podesłanie tego schematu...

Prosze o pomoc i odrazu z góry dziękuje za jakiekolwiek zaiteresowanie...
  • #2 3701534
    szuckand
    Poziom 11  
    Witam
    jesli to coś pomoże to przesyłam zdjęcie kontrolki i karty gwarancyjnej na którek widnieje własnie symbol "05s". Są one dodane z załacznikach.

proszę o pomoc
    Załączniki:
    • Schemat podłączenia alarmu samochodowego Dog 05S – gdzie znaleźć instrukcję? Image021.jpg (94.54 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Schemat podłączenia alarmu samochodowego Dog 05S – gdzie znaleźć instrukcję? Image020.jpg (68.8 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Schemat podłączenia alarmu samochodowego Dog 05S – gdzie znaleźć instrukcję? Image018.jpg (96.4 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 3702034
    carrier
    Specjalista - Alarmy Samochodowe
    Ocena: 1053
    szuckand zmniejsz wagę zdjęć i usuń prowizję
  • #4 3702797
    szuckand
    Poziom 11  
    OK juz pozmieniałem. Jeśli ktoś ma schemat do tego alarmu to prosiłbym o pomoc.
  • #5 3704426
    szuckand
    Poziom 11  
    Mogę liczyć na waszą pomoc??
  • #6 3707283
    mr-perch
    Poziom 29  
    Ocena: 287
    Jutro Tobie wyślę schemat, ale dopiero po południu. Pasuje tak?
  • #7 3708525
    szuckand
    Poziom 11  
    dziękuje za zainteresowanie alu juz dostałem schemat. :) dziękuje za zainteresowanie :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał schematu podłączenia alarmu samochodowego Dog 05S, gdyż posiada pełne wyposażenie urządzenia, ale brak instrukcji uniemożliwiał montaż. Elektryk również nie dysponował schematem. W trakcie dyskusji użytkownik udostępnił zdjęcia kontrolki i karty gwarancyjnej z symbolem "05S". Po drobnych korektach w załącznikach, otrzymał zapewnienie od innego uczestnika forum o przesłaniu schematu następnego dnia po południu. Ostatecznie użytkownik potwierdził otrzymanie schematu i podziękował za pomoc. Temat dotyczy technicznego wsparcia w zakresie instalacji alarmu samochodowego Dog 05S, w szczególności schematu elektrycznego podłączenia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA