logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siesta 3 – jak ustawić blokadę rodzicielską i korzystać z PIP do podglądu kanałów?

SylWo 21 Mar 2007 01:08 1379 3
REKLAMA
  • #1 3701410
    SylWo
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Witam Kolegów !

Bardzo nie chciałem zawracać głowy i pisać o czymś, co na pewno było n-razy wałkowane. Wyszukiwarka zwróciła mi 900 wyników o Siestach, ze 300 przejrzałem, ale już dalej nie mam siły :cry:

O co chodzi:

1. Jak założyć blokadę rodzicielską (strojenie, nastawy). (jak zdjąć blokadę, wiem)
    2. Jak działa PIP w tym telewizorze (u mnie , widać w okienku tylko obrazy z wejść video, nie ma możliwości podejrzenia innych kanałów). Czy jest możliwość podglądu innych kanałów w okienku PIP.

Więcej pytań nie mam, z innymi problemami jakie są w tym TV sobie poradzę (nie zawsze się włącza, "buja" obrazem w pionie po zmianie kanału).

Dzięki za odpowiedzi

pozdr
  • REKLAMA
  • #2 3701615
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3702345
    tolko
    Poziom 16  
    W tym telewizorze podgląd PIP możesz mieć podłączając Video ewentualnie tuner satelity do gniazda euro.
  • #4 3705264
    SylWo
    Poziom 18  
    dzięki za odpowiedzi. Tak myślałem, że można zastosować video jako żródło inneych kanałów TV. Póki co, podglądam na PIP-ie obraz z komputera.

Pozdrawiam
REKLAMA