logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komputer nie widzi poprzedniej sesji na płycie CD-R

mateusz885 30 Mar 2007 13:25 1941 3
REKLAMA
  • #1 3733852
    mateusz885
    Poziom 23  
    Ocena: 67
    Dostałem fotki nagrane na płycie (nawet nie wiem jakim programem) wszystko było ok. Dostałem różne pliki w jednym folderze na drugiej płycie. dograłem w Nero Express ten folder na ta pierwszą płytę. Po wypaleniu gdy otwieram płytkę jest tylko ten folder dograny ! a wiec odpaliłem ta płytę w DVD i były 2 sesje (jedna z tym dogranym folderem a druga to te foty nagrane na początku).
    Windows po prostu głupieje, zrobiłem obraz płyty w Alcoholu 120% (program wykrywa tą poprzednia sesję i ta nową)

A zerknijcie teraz tu :S

(to są te same obrazy płyty w napędzie wirtualnym i w alcoholu, w napędzie fizycznym jest to samo co w wirtualnym wiec nie bedę dodatkowej foty wstawiał..)

A WIĘC !
    Jak mam odczytać tą pierwszą sesję z fotami? (tą co waży 380+mega)
    po prostu muszę odzyskać te foty bo ich było tam prawie 300 i potrzebne są mi do strony która robię, a to była ich jedyna kopia, z aparatu zostały skasowane :S
  • REKLAMA
  • #2 3734006
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3734066
    Arczi82
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Jesli powyzszy program nie pomoze to zerknij tu

Pozdrawiam
  • #4 3738752
    mateusz885
    Poziom 23  
    Ocena: 67
    Panowie dzięki isobuster rozwiązał mój problem w 100% !!! foty odzyskane ! życie uratowane :D
REKLAMA