Dostałem fotki nagrane na płycie (nawet nie wiem jakim programem) wszystko było ok. Dostałem różne pliki w jednym folderze na drugiej płycie. dograłem w Nero Express ten folder na ta pierwszą płytę. Po wypaleniu gdy otwieram płytkę jest tylko ten folder dograny ! a wiec odpaliłem ta płytę w DVD i były 2 sesje (jedna z tym dogranym folderem a druga to te foty nagrane na początku).
Windows po prostu głupieje, zrobiłem obraz płyty w Alcoholu 120% (program wykrywa tą poprzednia sesję i ta nową)
A zerknijcie teraz tu :S
(to są te same obrazy płyty w napędzie wirtualnym i w alcoholu, w napędzie fizycznym jest to samo co w wirtualnym wiec nie bedę dodatkowej foty wstawiał..)
A WIĘC !
Jak mam odczytać tą pierwszą sesję z fotami? (tą co waży 380+mega)
po prostu muszę odzyskać te foty bo ich było tam prawie 300 i potrzebne są mi do strony która robię, a to była ich jedyna kopia, z aparatu zostały skasowane :S
Windows po prostu głupieje, zrobiłem obraz płyty w Alcoholu 120% (program wykrywa tą poprzednia sesję i ta nową)
A zerknijcie teraz tu :S
(to są te same obrazy płyty w napędzie wirtualnym i w alcoholu, w napędzie fizycznym jest to samo co w wirtualnym wiec nie bedę dodatkowej foty wstawiał..)
A WIĘC !
Jak mam odczytać tą pierwszą sesję z fotami? (tą co waży 380+mega)
po prostu muszę odzyskać te foty bo ich było tam prawie 300 i potrzebne są mi do strony która robię, a to była ich jedyna kopia, z aparatu zostały skasowane :S