logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór kleju. Co to za klej? Konsystencja przeźroczystego żelu.

hubcio-1981 04 Kwi 2007 22:20 1817 5
REKLAMA
  • #1 3753391
    hubcio-1981
    Poziom 2  
    Cześć! Mam problem z wyborem kleju. Pamiętam, że używałem kiedyś kleju który miał konsystencje przezroczystego żelu, który po kilku minutach twardniał, ale nawet po zasnięciu dawał sie usunąć bez pozostawiania jakichkolwiek śladów. Wydaje mi się, że była to miszanka jakiegoś kleju polimerowego. Po przeczytaniu jego opisu nie jestem pewien czy to ten, ponieważ ten potrafi przykleić metal do betonu :/

Jeżeli ktoś zna taki to proszę o jakąś wskazówkę.

Dzięki!
  • REKLAMA
  • #2 3753407
    bbartasswlkp
    Poziom 31  
    Ocena: 37
    mam taki podobny klej moze chodzi ci właśnie o niego nazwa POLIBEM klei nawet glazure na tynk.
  • REKLAMA
  • #3 3753417
    kraisman
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    Witam!
    A co chcesz nim kleić?
  • REKLAMA
  • #4 3753429
    hubcio-1981
    Poziom 2  
    kabel internetowy do ściany i framugi dzwi
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 3753514
    bbartasswlkp
    Poziom 31  
    Ocena: 37
    klej polibem jest to właśnie klej polimerowy, zastosowanie służy do przyklejania glazury,parkietu,moziki parkietowej,kasetonów styropianowych,drewnianych i drewnopodobnych,do wszelkiego gładkiego podłoża jak beton , plyty gipsowe tynk,płyty drewniane, wiórowe,pilśniowe,paździeżowe, i ma konsystencje przezroczystego żelu
    do przklejenia kabla na pewno bedzie dobry, kleiłem nim wiele rzeczy i trzyma do dziś

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    pozdrawiam bbartasswlkp
  • #6 3753540
    hubcio-1981
    Poziom 2  
    Dzięki bbartasswlkp!
REKLAMA