logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do ściągania z RapidShare bez limitów - rekomendacje

_silver_ 08 Kwi 2007 15:29 107018 10
REKLAMA
  • #1 3766312
    _silver_
    Poziom 18  
    Ocena: 2
    Jaki program do ściągania z rapidshare żeby nie było limitów
  • REKLAMA
  • #2 3766976
    any56
    Poziom 39  
    Ocena: 839
    Z Rapidshare można ściągać pliki jeden po drugim nie płacąc. Jak?? To proste. Po każdym ściągniętym pliku kasujemy pliki cookies i wychodzimy z internetu kiedy już usuneliśmy pliki cookies ponownie łączymy sie z internetem i znowu możemy ściągać plik z Rapidshare za free.
  • #3 3767057
    -=ViruS=-
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    any56 napisał:
    Z Rapidshare można ściągać pliki jeden po drugim nie płacąc. Jak?? To proste. Po każdym ściągniętym pliku kasujemy pliki cookies i wychodzimy z internetu kiedy już usuneliśmy pliki cookies ponownie łączymy sie z internetem i znowu możemy ściągać plik z Rapidshare za free.

Niestety nie wszyscy mogą tak robić. Ja na przykład mam radiówkę i zewnetrzne ip ktorego nie da sie zmienic. Wiec muszę czekać.
    A jeśli ktoś ma neo to po sciagnięciu pliku wystarczy zrobić restarrta i sciagać dalej.
  • REKLAMA
  • #4 3767560
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 170
    any56 - Wyjrzyj czasem poza firewall - świat nie sklada sie tylko z neostrady itp.

-=ViruS=- Nic na to nie poradzisz - twoje IP jest zapamietywane.
  • REKLAMA
  • #5 3767857
    plichta
    Poziom 17  
    Ocena: 68
    Można jeszcze wykupić konto premium na jeden miesiąc za 0k 30zł dostępne na allegro.
  • #6 3768051
    Michał_krk
    Poziom 11  
    Jesli chodzi o program to byl taki rapGET ale niestety mi nie dzialal ale podobno u niekotrych smigal
  • REKLAMA
  • #8 3768655
    tanroman
    Poziom 11  
    u mnie rapget działa..
    http://www.rapget.com

może nie "przeskakuje" on konieczności czekania, ale cały proces odświeżania i wpisywania kodu wykonuje za ciebie
  • #9 3770684
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #10 3771450
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Wykup konto - 30 zł to nie majątek :!:

Wszelkie kombinacje jedynie marnują twój czas a ich skuteczność jest mierna
  • #11 3772370
    Grzecho333
    Poziom 11  
    Próbowałem już wielu programów do tzw."hide IP" ale nic nie działa .Mam z kablówki i nie da rady nie czekać. pozdro

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy sposobów na pobieranie plików z RapidShare bez limitów. Użytkownicy wskazują, że bezpłatne pobieranie możliwe jest poprzez usuwanie plików cookies po każdym ściągniętym pliku oraz ponowne łączenie się z internetem, co resetuje limit. Jednakże osoby z niezmiennym zewnętrznym adresem IP, np. z kablówki, muszą czekać na odnowienie limitu. W przypadku neostrady restart routera pozwala na kontynuację pobierania. Alternatywnie proponowane jest wykupienie konta premium, które eliminuje limity za około 30 zł miesięcznie. Wśród programów wspomniano rapGET, który automatyzuje proces wpisywania kodów i odświeżania strony, choć nie omija limitów. Polecany jest także skrypt RapidLeech. Korzystanie z proxy jest kolejną metodą omijania ograniczeń, jednak skuteczność jest różna. Próby ukrywania IP za pomocą programów "hide IP" często nie przynoszą efektu przy stałym IP. Podsumowując, najlepszym rozwiązaniem jest wykupienie konta premium, gdyż metody obejścia limitów są czasochłonne i nie zawsze skuteczne.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA