logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instalacja Norton System Works 2007 - błąd na MSI K9-Neo nForce 550 RAID

Robercik32 11 Kwi 2007 13:43 1128 3
REKLAMA
  • #1 3776294
    Robercik32
    Poziom 10  
    Witam.Mam problem z zainstalowaniem norton system works 2007.Gdy wlacze instalacje i wpisze klucz produktu wyskakuje mi taka informacja:
    http://img185.imageshack.us/img185/2712/nortonscrqf1.jpg

Gdy nacinse przycisk OK wyskakuje mi blad w ktorym moge wybrac wyslij raport o bledach lubu nie wysylaj. po czym wszytko sie wylacza(instalacja)
    Teraz mam pytanie czy to moze byc przyczyna tego ze kontrolera raid ? jesli tak to porosze o pomoc jak rozwiazac ten problem zebym mogl zainstalowac ten program.

Mam plyte glowna MSI k9-Neo nForce 550 i zainsalowane sterowniki nvidi nforce.Nie znam sie na tym zadobrze ale to chyab cos bedzie mialo z tym wspolnego, aczkolwiek moge sie mylic.
  • REKLAMA
  • #2 3776684
    Rijssen
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Już dawno nie korzystałem z Nortona i nie pamiętam czy podczas instalacji jest możliwość wyboru co chcemy zainstalować. Jeżeli masz taką opcję to nie instaluj Norton Go Back.
  • REKLAMA
  • #3 3777201
    Robercik32
    Poziom 10  
    Niestety nie mozna tak zrobic w wersji 2007.A raczej napewno mozna tylko ze mi sie wylacza instalacja po wpisaniu klucza i nawet nie dochodzi do momentu wyboru komponetow.Wiec nie moge wylaczyc norton ghost.
  • #4 3777930
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    Na obrazku dołączonym przez kolegę jest podany link, pod którym zjaduje się wyjaśnienie tego błędu. Dlaczego kolega nie odwiedził tej strony?
REKLAMA