logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać język polski na Mio DigiWalker 268+ z plików na płycie?

raker 13 Kwi 2007 19:32 3464 3
REKLAMA
  • #1 3784479
    raker
    Poziom 17  
    Ocena: 37
    Witam zakupiłem z ebaya UK palma navigacje marki mio digiwalker 268+ sprzedawca deklarował ze posiada polskie menu jednak gdy go odpalam jest tylko ang. i nic wiecej na dołaczonych plytach sa piki jezykowe miedzy innymi polski tylko nie mam pojecia jak to wgrac probowalem przez dolaczony kabel usb mapy wchodza ok ale nie wiem jak z tym jezykiem wiem ze maja te modele wgranych 16 jezykow w tym polski ale w tym przypadku ktos prawdopodobnie wykasował resztę :( POMOCY
    EXTRA PUNKTY DLA WYBAWCY :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3785185
    datatomek
    Poziom 26  
    Ocena: 39
    Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój problem, ale jeśli te pliki językowe na płycie są w formie spakowanych jakiś dziwnych plików których nie można uruchomić, to należy w takim przypadku skopiować taki plik do PPC w dowolne miejsce, np. dokumenty, i z tąd dopiero uruchomić. On sam się rozpakuje w docelowe miejsce. Spróbuj tak.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3785847
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Nagraj te pliki na kartę i odpal w PDA.

Polska nakładka to tylko dodatek - oryginalny system na ROM jest w wersji angielskiej - i tego nie da sie zmienić na polski

Dodano po 46 [sekundy]:

ciekawe forum o tej tematyce
    http://pdaclub.pl/forum/
  • #4 3786828
    raker
    Poziom 17  
    Ocena: 37
    Próbowalem tak robic ale program dołaczony do plyty nie dziala wyrzuca komunikat abym podlaczyl do ladowarki i usb a nastepnie ze parametr niepoprawny i nic nie moge wgrac. Moze jest jakis patch pod xp sp2?

Dodano po 15 [minuty]:

OOO poszlo dzieki wielkie tak myslalem blokowal Servis pack2 wgralem pliki bez problemu
REKLAMA