logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć sterowniki do tunera Xtreme BT848 dla Windows XP?

Rafaello2502 14 Kwi 2007 12:18 1226 7
REKLAMA
  • #1 3786353
    Rafaello2502
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Mam problem z kartą TV Xtreme na procesorze bt848akpf.Nie mogę znależć sterowników pod windę XP.Jeśli ktoś posiada,to prosiłbym o kontakt na PW lub wysłąnia sterow na maila.Z góry dzięki!
  • REKLAMA
  • #2 3786411
    grubass
    Poziom 19  
    Ocena: 30
    Witam nie znalazłem konkretnych sterowników ale na emulu jest sporo sterowników do bt848 pod win XP również proponuje z tamtad posciągać. Emule jest to program do ściągania różnych programów i nie tylko z sieci p2p. Łatwo dostepny do ściągnięcia.
    http://www.emule.eprogramy.net/
  • REKLAMA
  • #3 3787626
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 3788517
    grubass
    Poziom 19  
    Ocena: 30
    Ktoś mógł nie wiedzieć:>?? Ludzie są różni. To co napisałem napewno nikomu nie zaszkodziło.

A wracając do tematu sprawdziłeś czy jest coś ciekawego??
  • REKLAMA
  • #6 3791373
    Rafaello2502
    Poziom 11  
    Zerkacz,na tej stronie,którą podałeś niby jest ten sterownik,ale ja nie wiem jak z niej sciągnąć
  • REKLAMA
  • #8 3794769
    Rafaello2502
    Poziom 11  
    Dzięki wszystkim,temat zamknięty:)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał sterowników do karty TV Xtreme z procesorem BT848AKPF kompatybilnych z systemem Windows XP. W odpowiedziach zasugerowano poszukiwania na platformie P2P eMule, gdzie dostępne są różne sterowniki do układu BT848 pod XP. Podano również link do strony driverguide.com, gdzie można znaleźć sterowniki, choć użytkownik miał trudności z pobraniem plików z tej witryny. Kolejną propozycją była strona projektu btwincap.sourceforge.net, która może zawierać odpowiednie sterowniki lub oprogramowanie wspierające tuner BT848. Ostatecznie użytkownik potwierdził rozwiązanie problemu i zamknął temat.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA