witam, mam problem z karta SD kingstona elite pro 1GB, gdzy jak mam program do formatowania do karta sd od panasonica, to wyskakuje info iz jest zablokowana chociaz przelaczik w lewo i prawo chodzi i czy tak przestawie czy inaczej to nie dziala, na komputerze nie chce formatowac, "niemoze dokonczyc formatowania" i widzi tylko 36MB, programem paragon partition jakos pokombinuje to mam info ze jest 956MB ale tego nie moge ruszyc, bo jak wybiore delete partycje czy inaczej to wyskoczy po chwili pracy ERROR,
na innym komputerze przez inny czytnik karta podlaczona do CPU, mam info ze jest zablokowana przed zapisem :/ tez obojetnie jak ustwie przelacznik, wiec mam duzy znak zapytania ale sprobowalbym ja otworzyc by obadac czy ten przelacznik jest naprawde uszkodzony
, i mam pyt. JAK TO ZROBIC ? ktos to moze otwieral ? ja nigdy tego nie robilem i bal bym sie uszkodzic ta karte :/ wiec jak ktos moze cos poradzic to slucham uwaznie
, pozdrawiam
na innym komputerze przez inny czytnik karta podlaczona do CPU, mam info ze jest zablokowana przed zapisem :/ tez obojetnie jak ustwie przelacznik, wiec mam duzy znak zapytania ale sprobowalbym ja otworzyc by obadac czy ten przelacznik jest naprawde uszkodzony