witam zacząłem zabawe z UBL. Czy ma ktoś jakiś dobry poradnik jak sie obsługiwać tym boksem?? W sumie zainstalowalem go mam Motorocker 1.25. Czy mógłby mi powiedziec co oznaczaja oznaczenia w softach (poszczególne literki i cyferki) czym sie mam sugerowac przy wyborze polskiego softu?? Aha i jak to jest z tym TP?? Kiedy sie to robi ?? Czy tylko przy usuwaniu simlocka?? Jak sprawdzic który telefon wymaga TP?? Prosiłbym o poradnik do czego wykorzystujemy funkcje w programie UBL "Backup"Bootcore, PdS, Panic i inne?? Prosze mi wyjasnic co jest wazne w tym programie .Głównie mi chodzi o usunięcie simlocka (czy musze rozbierac motke V3x żebyt zdjąć simlocka)?? Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Dodano po 2 [minuty]:
aha i po zmianie softu co znaczy jak wgrałem taka wiadomosć??
" Mototorola Test Unit Active Panic Report and Logging are Enabled, Sms will be sent when the phone panics" ?? Co to znaczy jak tą wiadomość usunąć.Pojawia sie ona przy włączaniu telefonu. Pozdrawiam
Dodano po 2 [minuty]:
aha i po zmianie softu co znaczy jak wgrałem taka wiadomosć??
" Mototorola Test Unit Active Panic Report and Logging are Enabled, Sms will be sent when the phone panics" ?? Co to znaczy jak tą wiadomość usunąć.Pojawia sie ona przy włączaniu telefonu. Pozdrawiam