Witam.Zakupiłem karte graficzną ati x800gto i mam problem.Karta sprawna sprawdzałem na innych komputerach ,u mnie przy pierwszym uruchomieniu był problem za dziewiątym podejsciem udalo mi sie odpalic system aby wejść w jakiekolwiek menu.tzn system startował i w pewnym momencie gasł monitor do stanu czuwania.Teraz już nie zapali go nawet na chwile , resetowałem bios,usunąłem sterowniki i nic.Karta jest na agp x 8 czy w dół na x4 nie wiem a płyta mi obsługuje x 4 .Czy to może być powodem takiego stanu rzeczy.Wpinalem radeona 9000,9250 .rive tnt2 32mb i za kazdym raze wszystko dziala .Po wpieciu x800 nic.Karta sprawna 100% .płyta epox 4PEA9I 328 ramu .system xp.profesional .
Jeszcze jedna uwaga podpielem głosniczek systemowy i w normalnych warunkach nic nie slychac przy uruchamianiu systemu,ale z karta x800gto najpierw było cos w rodzaju syreny a teraz jest cos w rodzaju brzeczenia.
Dziękuje za wszelką pomoc .
Jeszcze jedna uwaga podpielem głosniczek systemowy i w normalnych warunkach nic nie slychac przy uruchamianiu systemu,ale z karta x800gto najpierw było cos w rodzaju syreny a teraz jest cos w rodzaju brzeczenia.
Dziękuje za wszelką pomoc .