logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać zniknięte zakładki w Mozilla Firefox?

amireczek 22 Maj 2007 15:11 1425 2
REKLAMA
  • #1 3909919
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Używam Mozilli Firefox i chyba dwa dni temu znikły mi wszystkie zakładki po prostu jest pusto, powiem szczerze,ze jest to nie maly problem bo po kilku latach uzbierało mi się pare stron których adresów nie pamietam a z których jednak korzystałem - więc może ktoś ma jakiś pomysł jak je odzyskać bo w ustawieniach chyba nic nie ma
  • REKLAMA
  • #3 3910622
    amireczek
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Witam
    Napisałem ten post ponieważ "szukaj" nie działało - bo to jest pierwsza rzecz którą robię.
    Ale do rzeczy.
    Przeczytałem oczywiście ten temat i za poradą wpisałem szukaj bookmarks, no i fajnie wyrzuciło mi 16 plików z których kilka było z datą no i kliknąłem na jeden z nich - otworzyła mi się przeglądarka z takim oto napisem :

Folder zakładek osobistych
    Wszystkie umieszczone w tym folderze zakładki i foldery będą widoczne na Osobistym pasku narzędzi przeglądarki.

..i pod spodem faktycznie wszystkie (przynajmniej tak mi sie wydaje) zakładki.

No i super tylko co mam teraz zrobić żeby faktycznie te zakładki sie wróciły.
    Być może to banalne pytanie ale gdybym wiedział to bym nie pytał.
    Dzięki

Dodano po 3 [godziny] 34 [minuty]:

Po wejściu na stronę mozilli wszystko sie wyjaśniło i działa.
    Pozdrawiam
REKLAMA