logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6020 nie wchodzi w local mode po aktualizacji softu Tornado

anusssia 22 Maj 2007 20:41 1167 5
REKLAMA
  • #1 3911119
    anusssia
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam
    trafila mi sie 6020 nokia, tel dzialal poprawnie oprocz czytania kart sim. pogrzanie filtra naprawilo telefon. dodatkowo wyczyszczony, w zasadzie stan plyty dobry. zapuscilem mu softa tornadem i tel sie sypnol przy rozpakowywaniu CNT, wywalilo ze nie moze wejsc w local mode. od tego czasu trup. info go nie zczytuje(wczesniej tak), botuje sie normalnie i flashuje do momentu kiedy powinien sie odpalic local mode przy CNT. pliki cnt sa ok, pamiec identyfikuje rowniez, nawet dalo sie ja wyczyscic erasem. jakies sugestie? przeszlosci tel nie znam ale nie wygladal na to zeby byl grzany, chodz mozliwe ze po delikatnym zalaniu.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3911931
    szarobury256
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    jak masz dostep do MT-boxa spróbuj jak nic nieda to podnies mu uklad i poluz odnowa tak tez raz mialem w innej noki i wiem ze pomoglo

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3911963
    anusssia
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    jutro z ranca sprawdze solucje. podies uklad hmm ale ktory? upp dzial dobrze uem tez chyba? pamiec tez bo sie erase zrobilo. teraz sobie przypomnialem ze to juz druga taka sztuka, poprzednia byla po zalaniu. nie wlaczala sie i soft ja ubil do konca bo juz local moda nie bylo potem. a wczesniej kapana i grzana.
  • REKLAMA
  • #5 3912941
    szarobury256
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    tam moze nawet jedna kula nietrzymac i dlatego tak sie moze dziac nalepiej uem i pamiec a jak nie to Mt-Boxem jako niewlanczajaca sie powinien wgrac jej ladnie caly flash
  • #6 3913386
    Werewolf
    Poziom 25  
    Ocena: 350
    Zmien wersje softu z p na b mi pomogło.
REKLAMA