logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie swieci HBO comedy. Nie pomaga zmiana softu i listy.

vibzol 22 Maj 2007 22:41 1314 6
REKLAMA
  • #1 3911687
    vibzol
    Poziom 10  
    Ocena: 6
    Witam
    tak jak w temacie, ferdek 6318, nie pomaga zmiana softu i listy programow. Po poludniu chwile swiecil,a teraz nie (abo oplacany). Prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3911754
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    Właśnie sprawdziłem i u mnie tez nie świeci,pewnie C+ coś namieszała.
  • REKLAMA
  • #3 3911771
    fidzo
    Poziom 21  
    Ocena: 26
    witam
    i ja nie widzę tego kanału więc to coś od operatora chyba
    pzdr
  • REKLAMA
  • #4 3911784
    vibzol
    Poziom 10  
    Ocena: 6
    Wlasnie wrocilem od sasiada i u niego swieci na Mediasacie
  • REKLAMA
  • #5 3911901
    xerkop
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam

Problemy z HBO Comedy pojawiły się już dziś rano około 1.30 :cry:

Raz jest - a raz nie ma.

Pozdrawiam

Xerkop
  • #6 3912170
    Zbynex
    Poziom 26  
    Ocena: 36
    HBO Comedy jako jedyny działa teraz na kluczu 0C z czerwca jak go nie macie jeszcze to sprawdźcie sobie AU na kartach ( i na opłacanych kartach czy przechodzą też uprawnienia) po 25 każdego miesiąca . Trance Tv tez idzie na kluczu "przyszłościowym".

Nie swieci HBO comedy. Nie pomaga zmiana softu i listy.
  • #7 3912331
    kocur108
    Poziom 19  
    Ocena: 19
    @Zbynex to nie to mam klucze czerwcowe a czasami HBO Comedy brak szczególnie rano i bardzo późnym wieczorem coś chyba kombinują

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiadający dekoder Ferdek 6318 zgłasza problem z brakiem sygnału kanału HBO Comedy pomimo zmiany oprogramowania i listy programów. Kanał działał chwilowo po południu, jednak obecnie nie jest dostępny mimo aktywnej subskrypcji. Inni użytkownicy potwierdzają brak sygnału HBO Comedy, wskazując na możliwe problemy po stronie operatora Cyfrowego Polsatu (C+). Jeden z użytkowników zauważył, że u sąsiada kanał działa na dekoderze Mediasat, co sugeruje problem lokalny lub z kluczami dostępu. Problemy z HBO Comedy pojawiły się od około 1:30 w nocy i charakteryzują się nieregularnym dostępem do kanału. Wskazano, że HBO Comedy działa na kluczu 0C z czerwca, który jest wymagany do dekodowania sygnału, a także że po 25. dniu miesiąca klucze są aktualizowane na kartach abonamentowych. Mimo posiadania aktualnych kluczy czerwcowych, użytkownicy nadal doświadczają przerw w odbiorze, szczególnie rano i późnym wieczorem, co może wskazywać na działania operatora lub problemy z systemem kluczy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA