logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować nadzór rodzicielski na Grundig STR7102 bez kodu?

Fazii 21 Paź 2003 14:34 1212 2
REKLAMA
  • #1 369172
    Fazii
    Poziom 32  
    Ocena: 23
    Wprowadzony został nadzór rodzicielski i nie znają kodu, jak można ją odblokować? Pilne! Dzięki z góry.
  • REKLAMA
  • #2 369219
    nektar
    Poziom 11  
    Też miałem kiedyś ten problem.Założyłem się, że rozpracuję blokadę rodzicielską w tym tunerze,a jeśli mi się to uda,to tuner mam za darmo.Pomogło mi wyedytowanie zawartości pamięci i kombinowanie z wklejaniem pojedyńczych wierszy,aż doszedłem do wartości jednego bajtu odpowiedzialnego za blokadę.Teraz już nie pamiętam,który to był bajt i jego wartości(pamiętam,że był pod koniec pliku),ale mogę Ci wysłać całą zawartośc pamięci:jedną z ustawieniem na dwa satelity,a drugą na jeden.Oba bez blokady.
  • #3 369285
    Fazii
    Poziom 32  
    Ocena: 23
    Ja też próbowałem ją edytować, ale jak zobaczyłem te krzaczki :) to mi odeszło, wyzerowałem pamieć na FF i zapuściłem tuner, oczywiście nie pracował poprawnie, wgrałem spowrotem zawartość i działa bez blokady, ale zobaczymy. Być może poproszę Cię o te pliki. Dzięki serdeczne. P.S. Aby pominąć na raz blokadę trzeba wybrać : Głos + i - program - i +
REKLAMA