logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kenwood KDC-M9021 – jak odblokować radio po zapomnianym kodzie, plik binarny

VILC 21 Paź 2003 23:15 1976 6
REKLAMA
  • #1 369842
    VILC
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Czy ktoś prześle mi bina do kena, tak zeby nie pytal o transmisje tylko o kod lub nchodzil bez kodu? Z gory serdecznie dzieki!!!!
  • REKLAMA
  • #2 370121
    edziu
    Poziom 29  
    Ocena: 180
    zrób na oryginale
    a propo ten bin był dzieś tu na forumie poszukaj
  • REKLAMA
  • #3 371904
    VILC
    Poziom 11  
    co mam zmienic? wiem, ale kolo napisal ze mu sie po pol godzinie wylacza, kiedys mialem podobny przypadek z innym kenem, zrobilem to ale nie pamietam juz jak
  • REKLAMA
  • #4 371942
    edziu
    Poziom 29  
    Ocena: 180
    podeslij oryginał i zobacze co się da zrobić
  • #5 371991
    emik
    Poziom 34  
    Ocena: 648
    Chłopie jesteś jednak trochę leniwy.W opcji (szukaj) wszystkiego byś się dowiedział.W adresie #37 zmień na 01 radio zgłosi się bez kodu.
  • #6 372062
    VILC
    Poziom 11  
    Wielkie dzieki za pomoc :D . A propo lenistwa: to nie chodzi o to, ze mi sie nie chce szukac )mysle, ze jestem dobry w szukaniu( lecz o nawiazanie wspolpracy. Wy pomagacie mi, a ja mam nadzieje ze bede mial okazje pomoc wam. I oto chyba chodzi na tego rodzaju forum?
  • REKLAMA
  • #7 384180
    cj
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Oto bin:
    Załączniki:
    • kdcm9021.rar (268 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy odblokowania radia samochodowego Kenwood KDC-M9021 po zapomnianym kodzie zabezpieczającym. Użytkownik poszukuje pliku binarnego (bin) umożliwiającego pominięcie zapytania o kod lub całkowite odblokowanie radia bez konieczności podawania kodu. W odpowiedziach zasugerowano wykonanie modyfikacji na oryginalnym pliku binarnym, wskazując na możliwość zmiany wartości w adresie #37 na 01, co pozwala na uruchomienie radia bez kodu. Zaproponowano również przesłanie oryginalnego pliku binarnego w celu analizy i ewentualnej modyfikacji. Wskazano, że plik binarny był już wcześniej dostępny na forum. Ostatecznie udostępniono plik binarny, który ma pomóc w odblokowaniu urządzenia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA