co mam zmienic? wiem, ale kolo napisal ze mu sie po pol godzinie wylacza, kiedys mialem podobny przypadek z innym kenem, zrobilem to ale nie pamietam juz jak
Wielkie dzieki za pomoc . A propo lenistwa: to nie chodzi o to, ze mi sie nie chce szukac )mysle, ze jestem dobry w szukaniu( lecz o nawiazanie wspolpracy. Wy pomagacie mi, a ja mam nadzieje ze bede mial okazje pomoc wam. I oto chyba chodzi na tego rodzaju forum?
✨ Dyskusja dotyczy odblokowania radia samochodowego Kenwood KDC-M9021 po zapomnianym kodzie zabezpieczającym. Użytkownik poszukuje pliku binarnego (bin) umożliwiającego pominięcie zapytania o kod lub całkowite odblokowanie radia bez konieczności podawania kodu. W odpowiedziach zasugerowano wykonanie modyfikacji na oryginalnym pliku binarnym, wskazując na możliwość zmiany wartości w adresie #37 na 01, co pozwala na uruchomienie radia bez kodu. Zaproponowano również przesłanie oryginalnego pliku binarnego w celu analizy i ewentualnej modyfikacji. Wskazano, że plik binarny był już wcześniej dostępny na forum. Ostatecznie udostępniono plik binarny, który ma pomóc w odblokowaniu urządzenia. Wygenerowane przez model językowy.