logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie naprawić radio Dalco w Warszawie? Regulacja głośności nie działa

WINETAM 11 Cze 2007 15:41 2649 3
REKLAMA
  • #1 3973998
    WINETAM
    Poziom 2  
    Szukam serwisu gdzie naprawię albo chociaż dowiem się o koszt naprawy radyjka Dalco (najchętniej w okolicach warszawy. Ojciec kupił toto razem z autkiem i okazało się że regulacja głośności i coś tam jeszcze w panelu nie działa. Prosił o namierzenie miejsca gdzie ewentualnie mógłby to naprawić.
  • REKLAMA
  • #2 3974157
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1393
    Każdy serwis , który się tym zajmuje - choć wg mnie nie warto w takie radio inwestować są to radyjka które dziwie się że w ogóle działają , może ładnie wyglądają i nic po za tym.

Ceny napraw są umowne , po za tym nikt z nas nie ma szklanej kuli żeby stwierdzić na odległość co jest uszkodzone. :D
  • REKLAMA
  • #3 3974472
    WINETAM
    Poziom 2  
    Proszę o kilka namiarów, (ja przypuszczam, że sensowniej będzie kupić coś nowego iż inwestować w nonejma, ale mój tatko jako gość nie z tej epoki chce to mieć czarno na białym :). Jeśli chodzi o takie punkty serwisowe to temat jest mi zupełnie obcy - nawet nie mam autka.
  • #4 4021233
    makaraka
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    sklep w kturym naprawiają dalko jest na ul.irzykowskiego w warszawie na przeciwko markpolu obok szkoły
REKLAMA