Ploter leży sobie zużywając mi niepotrzebnie jakieś 0,7m x 0,5m (co przy przy moim pokoju jest kłopotliwe). Mam do niego zasilacz. Po włączeniu do sieci ustawia się na 0 (prawy dolny róg). Ma ręczne sterowanie kilkoma przyciskami. Z nudów narysowałem nim jakiś dziwaczny rysunek (hehe, sztuka elektroniczna 
). Zapewne zapytacie czy działa. Cóż. Nie mam pojęcia, nigdy go nie podłączałem do komputera, a jedynie bawiłem się klawiaturą. Wiem tylko że jak naciskam PEN UP/DOWN to diodka się zapala i gasi, ale jakoś nie kwapi się do machania łapką. Poza tym nie zauważyłem uszkodzeń. W google znalazłem tylko to o nim http://www.man.lodz.pl/LISTY/PECET/1997/12/0041.html Może pomoże ewentualnemu interesantowi. Wizualnie jest OK, kilka drobnych rysek po bokach, rozmazane maźnięcie flamastrem i długa krecha długopisem (chyba), zaglądałem do środka, nie widać żeby ktoś w nim grzebał, więc i ja łap nie pchałem bez potrzeby. Gdzieś czytałem że podobno bardzo łatwo przerobić go na ploter tnący (sądząc po budowie, to prawda). Zobaczyłem ten tekst http://www.man.lodz.pl/LISTY/PECET/1998/08/2572.html Koleś wyjechał, że cena 2000-1800zł. LOL. Gdybym ja tu tyle wyjechał, pewnie by mnie ludzie wyśmiali. Tu moja prośba do was, ile mogę za niego wziąć? Ze 200-300zł to uczciwa cena, czy jak się domyślam zdzierstwo? Ewentualnie gdyby ktoś z Lublina był w stanie go przetestować. Nie znam się na komputerach, a i internet nie jest zbyt bogaty pod tym względem (choć pewnie nie tu szukam... W google miałem 4 odpowiedzi). Nie udało mi się znaleźć zdjęcia, później wyśle zdjęcie z telefonu jeżeli będzie zainteresowanie. Wszelkie pytania wymagające dłuższej dyskusji proszę kierować na gg (podane niżej). Resztę, do których odpowiedzi mogą się komuś przydać, można na forum.
OOJJJIIII.... Pomyłka, kliknąłem o jeden link za wysoko,
Czy mógłbym prosić pierwszego moderatora który to przeczyta o przeniesienie z Schematu/instrukcji/artykułu do Bazar Podzespoły? Zwykła pomyłka z rozpędu.
OOJJJIIII.... Pomyłka, kliknąłem o jeden link za wysoko,