logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 7610 - brak reakcji przy tworzeniu MMS i problem z ustawieniami MMS

chilipeppers 13 Cze 2007 22:40 1008 4
REKLAMA
  • #1 3982037
    chilipeppers
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Problem jest taki, wchodze we widomosci ->nowa widomosc -> nowy mms i d@@a nic sie nie dzieje :/ nie moge tez wejsc w ustawienia mmsow i zaladowac zdjecia do mmsa. NIC.
    Probowalem ustawic telefon setting wizardem i tez nic sie nie dzieje :/ nie wiem co mam zrobic, nie moge wgrac nowego softu bo to smartfon z symbianem :/ sporobuje jeszcze sciagnac ustawienia ze strony orange, ale watpie czy to cos pomoze.
    aha i jeszcze jakis czas temu mmsy dzialaly jak trzeba :/

przywracalem ustawienia fabryczne i nic :/

H E L P !
  • REKLAMA
  • #2 3982371
    Freccia
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Wczesniej MMS-y normalnie chodziły??
    W jaki sposób przywracałeś ustawienia fabryczne?? W opcjach telefonu?? czy robiłeś formatowanie??
    pozdro
  • REKLAMA
  • #3 3982543
    chilipeppers
    Poziom 2  
    tak wczesniej dzialaly normalnie....
    ustawienia przywrocilem w opcjach telefonu, a jak moge sformatowac telefon?
    pzdr !
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3983299
    Freccia
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Takie przywrócenie ustawień w telefonie za bardzo nic nie daje. Sformatować telefon możesz w nasępujący sposób:
    -wyłączasz telefon
    -wyciągasz z niego kartę SIM i kartę pamięci
    -następnie wciskasz jednocześnie przycisk * + 3 + zieloną słuchawkę + na końcu przycisk od włączania telefonu i trzymasz tak do chwili kiedy pojawi się napis FORMATTING. Nie wiem jak w tym ale w niektórych telefonach nie pokazuje się sie ten napis ale i tak się formatuje.

Aha musisz pamiętać o tym że wszystie dane zapisane na telefonie się usuną (kontakty, sms-y itd.) Telefon będzie miał oryginalne ustawienia i pliki. Najlepiej zrób sobie kopię zapasową ważniejszych plików.
    Pozdrawiam
  • #5 3983448
    chilipeppers
    Poziom 2  
    dzieki! masz ode mnie 5 punktow !! !!
REKLAMA