logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

CONCERT 2 AUDI. Radio po podłączeniu nie zaświeciło.

seeebek 20 Cze 2007 20:36 2392 3
REKLAMA
  • #1 4003976
    seeebek
    Poziom 2  
    Sluchajcie mam problem z radiem Concert 2 ... Otorz radio to jest z audi A4 z roku 2002 a podlaczone mialo byc w audi A6 2000 rok SE...

Kupujac sugerowalem sie tymz e majac te same wtyki bedzie bez prolemu dzialac i bedzie sterowanie w kieronicy itp Radio po podlaczeniu wtyczek w ogole nie zaswiecilo, nawet nie drgnelo nic ... zadnej pracy w tym radiu nie slychac...
    Teraz nie wiem radio z aukcji same pozytywy i dzialalo jak pisze sprzedawca, czy moze byc jakis problem z podlaczenim tego radia w tym aucie, moze mial ktos podobny przypadek ??

Dajcie znac czego moze byc to wina, a jezeli kod ktory mam to jak go wpisac jesli nic nie widze i nie wiem ktore klawisze odpowiadaja numera jesli mam 4502 czy odwrotnie jakos ??

Dzieki z gory za pomoc - Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4003985
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Sugerowałbym obejrzenie i sprawdzenie sygnałów w kostce bo to ze mechanicznie pasują to nie znaczy że są tak samo okablowane ale jeśli się nie czujesz to lepiej zleć to myślącemu elektronikowi.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 4006428
    seeebek
    Poziom 2  
    masa zasilenie i sygnal can bus sa w tych samych miejscach wiec raczej nie jest wina kostki bezpiecznik tez jest okej ...
    Ponoc moze to byc wina wlasnie pinu can bus...

pozdrawiam
  • #4 4015149
    :)
    Poziom 15  
    Ocena: 19
    Podłącz je w domu na stole, podłączając tylko zasilanie i będzie wsio wiadomo. Radio bez komunikacji z komputerem powinno włączyć się na godzinę.
REKLAMA