logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NEC c616 - wady i zalety. Dostępny soft. Ominięcie ogr.?

grzes_dmb 24 Cze 2007 17:28 1101 2
REKLAMA
  • #1 4016213
    grzes_dmb
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Czytałem sporo o tym telefonie i z tego wynika że ma wiele ograniczeń. Posty były jednak pisane dosyć dawno, więc chciałbym się dowiedzieć czy na dzień dzisiejszy dostępny jest soft który by te ograniczenia ominął. Chodzi głownie o max wielkość plików - 5 MB, wielkość kart pamięci itd. Może jest jakiś inny sposób aby te ograniczenia ominąć?
  • REKLAMA
  • #2 4016731
    no_body
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Chyba Ci chodzi o e616?
    Sam posiadam e616v, mysle ze sa podobne...
    Wiec moje uwagi, karte mam 128mb, zadna wieksza nie dziala (byly sprawdzane rozne), po kablu nigdy nie wgrywalem, ale telefonik ma problemy z otwieraniem filmikow 3gp wiekszych niz 10mb, jeden odcinek serialu musze dzielic na 4 czesci :/. Najlepsze rozwiazanie to czytnik kart.
    Softu znoszacego te ograniczenia nie ma i raczej nie bedzie za szybko... Co do mitu z pl jezykiem w telefonie, daruj go sobie... Telefon ma jazdy, wiesza sie itp. Wgralem sobie jakis normalny i nie mam zadnych problemow teraz, wszystko dziala elegancko.
  • #3 4018341
    grzes_dmb
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Mój telefon to NEC c616 tak jak napisałem wyżej, trochę żadko spotykany i chyba nie różni się od e616. A czy przez Bluetooth można komunikować się z innymi telefonami i przesyłać pliki?
REKLAMA