1. Jest sobie programik który zapisuje co jakis czas stany licznika do pliku w dziwnym formacie
2. W programie tym jest opcja podgladu tych danych w formacie arkusza .
Ja potrzebuje dane te miec na dysku w formacie excela .
Moj problem polega na tym ze nie wiem jak sa zapisywane w tym pliku te dane ( stan licznikow )
Gdybym wiedzial to bym sobie napisał programik ktory by odczytywał ten plik i zapisywał w potrzebnym formacie
Problem wydaje sie byc dosc prosty bo to jest tylko kilka licznikow
Zamiescilem w zalaczniku kilka plikow i screen z programu ,
gdy porownuje te pliki w np. Commanderze widac ze tylko kilkanascie bajtow sie zmienia , ale nie moge dosc do tego jak z nich wyliczyc takie same dane jak sa w podladzie danych w tym programie co je zapisuje
A tak w skrocie to zamieszczam screen z liczbami ktore musze wyliczyc z zamieszczonych plików .
Bardzo prosze o pomoc ewentualnie jakas podpowiedz
Bogdan
2. W programie tym jest opcja podgladu tych danych w formacie arkusza .
Ja potrzebuje dane te miec na dysku w formacie excela .
Moj problem polega na tym ze nie wiem jak sa zapisywane w tym pliku te dane ( stan licznikow )
Gdybym wiedzial to bym sobie napisał programik ktory by odczytywał ten plik i zapisywał w potrzebnym formacie
Problem wydaje sie byc dosc prosty bo to jest tylko kilka licznikow
Zamiescilem w zalaczniku kilka plikow i screen z programu ,
gdy porownuje te pliki w np. Commanderze widac ze tylko kilkanascie bajtow sie zmienia , ale nie moge dosc do tego jak z nich wyliczyc takie same dane jak sa w podladzie danych w tym programie co je zapisuje
A tak w skrocie to zamieszczam screen z liczbami ktore musze wyliczyc z zamieszczonych plików .
Bardzo prosze o pomoc ewentualnie jakas podpowiedz
Bogdan