logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z firefoxem, nie można wejść na żadną stronę.

warszawista 29 Cze 2007 19:44 1691 3
REKLAMA
  • #1 4033704
    warszawista
    Poziom 12  
    Studiuje w innym mieście, gdy są wakacje przyjeżdżam do domu i tylko wtedy mam w domu Internet i w firefoxie nie mogę wejść na żadną stronę www, bo wyskakuje komunikat:
    "KOMUNIKAT SIECIOWY

Usługa dostępu do Internetu jest zablokowana.

Szanowny Państwo,

Usługa dostępu do Internetu jest zablokowana, ponieważ karta sieciowa w Państwa komputerze nie jest autoryzowana w naszym systemie. Jeżeli zmienili Państwo kartę sieciową prosimy o autoryzowanie jej u administratora lub w Biurze Obsługi Klienta.

Przypominam, że podpinanie nieautoryzowanych urzadzeń do sieci Fonet jest naruszeniem regulaminu.
    ................
    "

W IE jest wszystko ok, mogę aktualizować system itd. tylko z firefoxem są problemy - nie mogę wejść na żadną stronę - co robić ?
  • REKLAMA
  • #2 4033750
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10440
    Obie przegladarki masz na jednym komputerze? Jezeli tak to zglos sie do BOK'u Twojej sieci i niech Ci pomoga w koncu od tego sa i o tym mowi komunikat.
  • REKLAMA
  • #3 4033773
    warszawista
    Poziom 12  
    tak, obie na jednym
  • #4 4035275
    franyo_z
    Poziom 19  
    Ocena: 6
    Sprawdź w ustawieniach połączenia IE, czy masz ustawione połączenie przez PROXY, przepisz te ustawienia do ustawień połączenia firefoxa.
REKLAMA