logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Simens C35i - klawiatura nie działa po uruchomieniu telefonu, co robić?

Shooter 05 Lip 2007 13:41 926 1
REKLAMA
  • #1 4051512
    Shooter
    Poziom 10  
    Problem polega na tym, iż nie działa klawiatura po włączeniu telefonu. Dziwne jest to , ze mogę włączyć przyciskiem z klawiatury, ale gdy już telefon sie uruchomi to już lipa, nie działa żaden przycisk nie mogę nawet wyłączyć tym samym przyciskiem co włączyłem. Wszystkie inne funkcje działają poprawnie tzn. mam zasięg, bateria naładowana, mogą do mnie dzwonić, wysyłać sms-y tylko ja nie mogę odebrać :(. Pierwsza myśl to pewnie klawiatura zabrudzona wiec ja przeczyściłem ,ale to nie pomogło, kiedyś miałem podobny problem i pomogło czyszczenie a teraz już.... koniec. Mam ten telefon już bardzo długo i go polubiłem, wiec proszę o jakąś wskazówkę co mogło sie zepsuć
  • REKLAMA
  • #2 4051815
    Bibkoks
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    zmien soft choc watpliwa sprawa y to bylo to<ale nie zaszkodzi>.
    wyczysc dobrze pady klawiatury na plycie spirytusem i sprobuj wlaczyc przycisk jakims kawalkiem metalu wiesz<zewzyj> moze klawisze twoja sa juz starte i nie chula:/
    jak nic z tego to pomyslimy nad usterka na plyycie przesledzimy wtedy dojscia klawiszy.-gdzie leca.
REKLAMA