logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Trafo przetwornicy Telestar 98470tn

Nowakowski Zenon 05 Lip 2007 14:45 1385 5
REKLAMA
  • #1 4051749
    Nowakowski Zenon
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Dzien Dobry. Witam serdecznie, mam problem z OTV Telestar 9470tn, jest uszkodzone trafo przetwornicy i na nim jest naklejka o tresci
    SM-2 (czyli tu chodzi o saszi odbiornika, chyba a numer jest taki 00024420. Moze ktos z kolegow posiada informacje gdzie moge takie trafo dostac. Obszukalem duzo stron internetowych ale nie znalazlem nigdzie. Bardzo prosze o pomoc. Serdecznie z gory dziekuje za pomoc, przepraszam za brak zmiekczen ale cos mi sie rozwalilo z systemem.
    Pozdrawiam i dziekuje z góry. Dowidzenia Zenon Nowakowski
  • REKLAMA
  • #2 4052216
    czar
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Witam. Podaj jeszcze numer z oryginalnego tafa, ale zamiennikiem powinien być HR9828. Jeśli chodzi o zmiękczenia w pisowni naciśnij lewy ctrl i shift :)
    Jeśli miałbyś problem z dostaniem transformatora to daj znać wyśle Tobie.
  • REKLAMA
  • #3 4053118
    Nowakowski Zenon
    Poziom 11  
    Witam serdecznie. Dzień Dobry. Dziękuję za informację. Nie wiem czy to jest prawidłowe, ale ja wcześniej nie sprawdziłem, że pomyliłem model TV. jest to oczywiście Telestar 9470TN, a nie jak w tytule 98470tn. Najmocniej przepraszam kolegę. Ale proszę o potwierdzenie czy to będzie to samo czy inny. Jutro ewnetualnie podam więcej szczegułów gdyż TV jest na warsztacie kilometr od domu. Jeśli będę miał problem z zakupieniem oczywiście napewno skorzystam z kolegi oferty, za co serdecznie dziękuję z góry. Proszę ewentualnie jeszcze raz o sprostowanie mojej informacji. Oczywiście jutro w godzinnach rannych odpiszę napewno i podam wszystko dokładnie. Na kartce przyklejonej ma napis SM-2 a pod spodem 00024420, a pod kartką na ferycie miał też jakieś napisy, ale nie iodrywałem kartki i nie wiem co tam jest napisane, ale jutro podam dokładnie. Dziękuję jeszcze raz. Dowidzenia.
    Zenon Nowakowski
  • REKLAMA
  • #4 4053159
    czar
    Poziom 15  
    Witam. Sprawdzane było po modelu 9470TN wiem że Pan się pomylił wpisując 98470TN ponieważ takiego w ogóle nie ma. Numery które Pan podał nie są numerami transformatora więc proszę sprawdzić tak jak pan pisał na ferrycie. proszę również wstępnie sprawdzić rozstaw nóg z transformatorem tym na zdjęciu.
  • REKLAMA
  • #5 4053303
    Nowakowski Zenon
    Poziom 11  
    Dziękuję bardzo za szybką odpowiedz. Oczywiście dobrze że kolega przyejrzał Telestary i stwierdził, że takiego modelu nuie ma, ale jak to szybko się coś robi to zawsze są jakieś pomyłki. Resztę z trafa danych podam jutro. Mam jeszcze pytanie, gdzie jest załączone zdjęcie tego trafa bo nie znalazłem nigdzie. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. dObrano. Zenon Nowakowski
  • #6 4053392
    czar
    Poziom 15  
    Zdjęcie nie wiem czemu się nie dodało wcześniej i się nie chce dodać wcześniej Wysyłam na PW
REKLAMA