logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam taniej hurtowni GSM z podróbkami obudów Nokia, Siemens, SE

Marsad85 06 Lip 2007 00:13 1632 6
REKLAMA
  • #1 4054007
    Marsad85
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Witam
    jak w temacie, na dniach otwieram firme i potrzebuje jakiejs dobrej i co najwazniejsze taniej hurtowni akcesoriow GSM. Bardzo by mnie interesowalo zeby w ofercie byly obudowy "z logiem" np. nokia, siemens, SE (chodzi o podróbki, nie oryginalne! )

z gory bardzo dziekuje za zainteresowanie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4054085
    Marsad85
    Poziom 17  
    Ja nie rozumie tylko jednej rzeczy, przegladalem juz kilka ofert hurtowni i wychodze z zalozenia ze chyba bardziej sie oplaca kupowac na allegro niz w tych hurtowniach, ceny np wyswietlaczy sa nie porownywalne czasem na allegro idzie kupic o polowe taniej :| skad ci ludzie biora te rzeczy ??
  • REKLAMA
  • #5 4054215
    transx
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Gdy sie zalogujesz (ale przedtem zarejestrujesz) to masz lepsze ceny! Rabaty mozna negocjowac indywidualnie...
  • #6 4054413
    Marsad85
    Poziom 17  
    transx napisał:
    Gdy sie zalogujesz (ale przedtem zarejestrujesz) to masz lepsze ceny! Rabaty mozna negocjowac indywidualnie...

Wlasnie to jest to ze jestem zalogowany w paru hurtowniach i ceny niesa wcale atrakcyjne :(
  • REKLAMA
  • #7 8442161
    adamgsm
    Poziom 10  
    witam

sorry za odkop, ale mam pytanie w tym temacie

parę lat minęło od ostatniego posta więc informacje także są pewnie nowsze

interesuje mnie zakup takich obudów, na allegro jest tego masa, nie chodzi mi o obudowy te najzwyklejsze, tylko o te z logo, które także nie są super jakościowo, ale złe nie są

często potrzebuję takich obudów i jestem zmuszony na ich zakup na allegro, ale czy można jakoś taniej sobie sprowadzić takie obudowy w większej ilości? jak tak to gdzie mogę je kupić? jakieś adresy, namiary, porady

sprzedawane są te obudowy za 20-30 zł więc jaki jest zarobek tych ludzi? :-) widzę, że osoby prywatne także często ściągają po parę obudów i sprzedają na allegro, ale skąd to biorą to nie mam pojęcia

jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie, chętnie wszystkie odpowiedzi przeczytam

z góry dziękuje i pozdrawiam

Adam

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano taniej hurtowni GSM oferującej podróbki obudów z logo marek Nokia, Siemens i Sony Ericsson. Wskazano kilka hurtowni internetowych, m.in. promaco.pl, poltelkom.pl oraz telcon.pl, jednak zwrócono uwagę na ryzyko związane z podróbkami, które często nie są objęte fakturą. Dyskutowano o konkurencyjności cen na Allegro, gdzie obudowy i wyświetlacze bywają nawet o połowę tańsze niż w hurtowniach, co budziło pytania o źródła zaopatrzenia sprzedawców detalicznych. Zaznaczono, że rejestracja i logowanie w hurtowniach może umożliwić negocjacje rabatów, choć nie zawsze ceny są atrakcyjne. Po kilku latach pojawiło się pytanie o aktualne możliwości zakupu obudów z logo w większych ilościach poza Allegro, z uwagi na ich popularność i stosunkowo wysokie ceny detaliczne (20-30 zł). Poszukiwano adresów i porad dotyczących importu lub hurtowego zakupu takich akcesoriów GSM.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA