logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić tani programator kart magnetycznych obsługujący 3 ścieżki?

Sajberbob 30 Paź 2003 19:44 3013 9
REKLAMA
  • #1 380723
    Sajberbob
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Czy ktoś ma schemat, elwntualnie wie gdzie tanio kupić programator do kart magnetycznych? Żeby nie było niejasności: nie chodzi mi tu o karty TPSA, tylko takie zwykłe, z szerokim paskiem. Da się tanio kupić czyste karty, ale programatory są droższe. Najtańszy jeki znalazłem w necie kosztował 956zł + vat, a mnie by się przydał taki, który obsługuje wszystkie 3 ścieżki. Takie się zaczynają od 1500zł.
  • REKLAMA
  • #2 397296
    J&J
    Poziom 12  
    Zobacz na alegro (programatory)
  • REKLAMA
  • #3 398588
    free22
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    znalazles ten shemat??
    bo temat cos niedokonczony??
  • #4 399997
    arnie
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    Wiem jedno!!!
    Ale ja tego wam nie mówie że czytnik z Srebrnego Urmeta czyta takie karty.
  • REKLAMA
  • #5 422931
    skowina
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    Na allegro ostatnio niedawo widzialem taki czytnik jak przy wejsciach do bankomatow za 5 zl :))
  • #7 446304
    Sajberbob
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Śledzę aukcie na Allegro, ale tam są albo programatory kart chipowych, albo układów scalonych :arrow: skowina w jakim dziale widziałeś taki czytnik? :arrow: tam są do kart chipowych, pozatym strasznie drogie :)
  • REKLAMA
  • #8 446750
    skowina
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    Witam
    Ostatno też poszedlem po rozum do głowy i chciałem znaleźć ten czytnik (a nie programator) ale juz tego nie znalazłem.
  • #9 446764
    W.Wojtek
    Specjalista od telefonów
    Ocena: 430
    Szukaj ma stronie www.hacker.pl
  • #10 446780
    zyziotm
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Mam cały kompletny programator do kart z rejestracją czasu pracy. Niemieckie urządzenie nie wiem czy sprawne. Jak będziesz zainteresowany to daj znać zrobie fotki i wysle.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano taniego programatora kart magnetycznych obsługującego wszystkie trzy ścieżki zapisu, z wyłączeniem kart TPSA, na szeroki pasek magnetyczny. Najtańsze dostępne programatory kosztowały około 956 zł + VAT, natomiast modele obsługujące 3 ścieżki zaczynały się od 1500 zł. W dyskusji sugerowano przeglądanie ofert na Allegro, jednak większość dostępnych tam urządzeń to programatory kart chipowych lub układów scalonych, które są droższe i nie spełniają wymagań. Wspomniano o czytniku z Srebrnego Urmeta, który potrafi odczytywać takie karty, oraz o niemieckim kompletnym programatorze do kart z rejestracją czasu pracy, którego stan techniczny nie był znany. Podano również link do strony radiotechmkt.com.pl z czytnikami kart oraz sugestię odwiedzenia serwisu hacker.pl w celu poszukiwania urządzeń. Ogólnie brak jednoznacznego schematu lub taniego programatora spełniającego wszystkie wymagania.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA