logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wyłączyć kod lub używać Blaupunkt Lausanne RD 148 bez karty?

gary1111 12 Lip 2007 22:25 1861 3
REKLAMA
  • #1 4076563
    gary1111
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 68
    Szanowni koledzy mam te radyjko od nowego i jest super pracuje bez zastrzeżeń mam pytanie mam oryginalną karte oraz kod do niego niestety karta jest już okropnie zniszczona i czesami mam problem z uruchomieniem radia czy jest możliwość wyłończenia kodu lub aby radyjko pracowało bez karty.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4076576
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    A po co ją wyjmujesz ? Przecież to żadne zabezpieczenie radia. Wymyj styki karty u złącza. A kartę można wyłączyć na jakiś czas pewną sztuczkę znając kod.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 4076785
    gary1111
    Warunkowo odblokowany
    SławeK tylko u mnie ta karta już jest tak zmasakrowana tak gdzie jest chip to poprostu ten kwadracik zaczyna odpękiwać wiem że to nie jest żadne zabezpieczenie bo czytałem na forum że można za pomocą programatora usunąć z procesora wołanie o karte.czyli nie znając tego sposobu na wyłonczenie kodu i karty o którym piszesz to nic nie zrobie
  • #4 4079012
    gary1111
    Warunkowo odblokowany
    czy nikt nie pomoże mi szkoda radia najgorsze jest to ze podczas jazdy potrafi się wyłonczyć bo straci kontakt z kartą

Dodano po 2 [godziny] 21 [minuty]:

Sławek dziękuje jest wszystko ok.
REKLAMA