logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola V220 po upadku - wyłącza się mimo wgrania nowego softu

Freccia 13 Lip 2007 19:23 1122 5
REKLAMA
  • #1 4079144
    Freccia
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Witam,
    Dostałem od znajomego Motorole v220 po upadku. I od tego upadku coś się z nią stało. A mianowicie telefon chwile po włączeniu sam się wyłącza. Przeszukałem całą elkę i dowiedziałem się że wgranie nowego softa może pomóc, więc go wgrałem ale nic się nie zmieniło dalej się wyłącza;/ Nie mam już pojęcia jak można ją naprawić:( Może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził lub wie jak to naprawić to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc:)
  • REKLAMA
  • #2 4079310
    dyzio88
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    grzałeś ją???
  • REKLAMA
  • #3 4079331
    Freccia
    Poziom 14  
    Nie grzałem jej ponieważ narazie nie posiadam Hota;/
  • REKLAMA
  • #4 4079733
    dyzio88
    Poziom 17  
    bez hota nie bardzo nic nie zrobisz ale na grzanie sa też domowe sposoby jak poszukasz to znajdziesz
  • REKLAMA
  • #5 4079863
    Freccia
    Poziom 14  
    Tak znalazłem parę postów w których było o grzaniu suszarką do włosów ale trzeba uważać:) Zrobiłem tak ale dalej się nic nie zmieniło;/ Zauważyłem jeszcze że po podłączeniu ładowarki telefon z początku pokazuje "ładowanie" ale po chwili przygasa ten mały wyświetlacz i napis znika. Klawisze sie zaczynają podświetlać wraz z dużym wyświetlaczem rownież;/ Czy to normalne?? Może coś z napięciem jest nie tak??
  • #6 4081281
    dyzio88
    Poziom 17  
    tego to ci nie powiem czy to jest normalne ale z tego co się orientuje to tak mi nie chodziło o suszarkę ale raczej o coś mocniejszego jakim jest mikro palnik ale z nim też ostrożnie i oczywiście trzeba dawać topnik bo bez tego nie dasz rady
REKLAMA