logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

zmiana operatora, oferty NETII, dostęp do internetu.

transoptor 15 Lip 2007 10:33 1831 5
REKLAMA
  • #1 4083035
    transoptor
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Co sądzicie o nowych ofertach z NETII odnośnie promocji na dostęp do internetu .Mam umowę z TP która została automatycznie przedłużona na czas nieokreślony. Promocja w NETII jest do końca lipca . Obecnie płacę ok 90 zł za szybkość 320 kb. proszę o podpowiedż -pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4083540
    ghambit
    Poziom 24  
    Ocena: 11
    90zl za tak slabe lacze to naprawde sporo za sporo. Nie mieszkam obecnie w polsce, ale w domu zostawilem neta z stk (slaska tel. kablowa) za 256 place 20zl, w czym w nocy (12-8) predksc ta wzrasta okolo 4x. Osobiscie jakos nie mam przekonania do netii. Ogladalem ich promocje, ale jakos nie sa za szczegolne. Wszystko zalezy w zasiegu jakiego operatora sie znajdujesz, moze jakis operator w twoim poblizu bedzie oferowal lepsze warunki. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 4084738
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 4087757
    pb68
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Nie ma się czego bać oferta jest bardzo atrakcyjna.Ja mam NETA24 o prędkości 1 MB (wcześniej NEO 128kB) - rażąca różnica na korzyść NETI.Łatwo policzyć ile miesięcznie Cię wyniesie sygnał.Pomoc techniczna w NETI to odrębny temat ale w TPSA też nie błyszczeli.Czas uwolnić się od monopolistów przynajmniej dla zasady.Z abonamentem telefonicznym też się wygrywa,bo można przejść na socjalny przy NET24 co w przypadku TPSA jest niemożliwe (kolejny raz połączyli usługi).Pozdrawiam i bez obaw.:D
  • REKLAMA
  • #5 4092174
    marekkaz31
    Poziom 14  
    Ocena: 17
    też mam neta z netii i jestem zadowolony Polecam
  • #6 4139661
    transoptor
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Jeszcze decyzji nie podjąłem co do zmiany operatora lecz złożyłem wypowiedzenie obecnej umowy. Miałem problemy z łącznością telefoniczną oraz z neostradą. Były dziesiątki zgłoszeń i nie pomagało . Teraz jest to moja pierwsza informacja po zmianie linii. pozdrawiam
REKLAMA