logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie programy do usuwania gier i aplikacji z dysku polecacie?

jaco77 01 Lis 2003 12:41 1345 5
  • #1 382593
    jaco77
    Poziom 16  
    Ocena: 36
    Czy są jakieś prgramy którymi mozna usunać z twardego dysku gry badz inne rzeczy , kiedy nie mozna do tego uzyc opcji w panelu strerowania (dodaj/usuń)?

Dzieki za pomoc
  • #2 382629
    marek_haj
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    System Mechanic.
    przez 30 dni darmowy.
    Polecam
  • #3 382630
    ggrunge
    Poziom 17  
    Ocena: 25
    wydaje mi sie, ze tego typu soft co po instalacji nie wystepuje na liscie "dodaj/usun" ani nie ma osobnego uninstalera to poprostu jest "remove only", sorki za ten slang :), wiec jesli wiesz gdzie sie znajduje katalog z nim to trzeba go wywalic recznie.
    Jesli chodzi o programy usuwajace to, to chyba taki program potrzebowalby pliku log, w ktorym program lub instalowana gra zapisuje dokladne polozenie wszsytkich jej plikow. Osobiscie nie znam nazwy takiego programu. Sa oczywiscie programy ktore dzialaja w tle podczas instalacji innego programu i same sobie zapisuje wszsytko co sie dzieje podczas instalacji i potem z powowdzeniem takim programem mozna usunac jakis tam instalowany soft.

Pozdrawiam
  • #4 382752
    MCbx
    Poziom 28  
    Ocena: 27
    Dobry też jest Symantec Norton CleanSweep. Rejestruje instalacje, a potem można nim dokładnie zdeinstalować program. Bez rejestracji chyba też potrafi, ale z tej opcji nigdy nie korzystałem.
  • #5 382949
    wiesniak
    Poziom 31  
    Ocena: 52
    kozystam z ashampoo 99 deluxe. robi log z instalacji jakiegos programu. jest prosty w obsludze.
  • #6 382964
    jaco77
    Poziom 16  
    Ocena: 36
    wykorzystałem ashampoo 2000 i odinstalowal mi wszystko co chcialem.

dzieki za pomoc i pozdrawiam
REKLAMA