logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

22DC355/82 Philips - brak reakcji przycisków głośności, basu i sopranu

janek7 15 Lip 2007 22:53 2065 4
REKLAMA
  • #1 4085080
    janek7
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Mam takie radyjko i problem nie działają przyciski od podgłaszania , basu ,sopranu stawiam na wsad ale tego też nie posiadam. Szuka stacji znajduje.Czyli prawie wszystko oki prosze o jakiś wsad z góry dziękuje.

Moderowany przez _PREDATOR_:

Zmieniłem tytuł postu na regulaminowy, pkt. 11:
    W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji. W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4086088
    sowa92
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Witam.
    Miałem kiedyś w innym Philipsie takią usterkę + brak regulacji balansu i fadera. Przyczyną był brak zasialnia na nodze MUTE w TEA6330T.
    Pozdro.
  • REKLAMA
  • #3 4087937
    janek7
    Poziom 14  
    Sprawdzę podpowiedz, trochę nie prawidłowo opisałem usterkę. Na wyświetlaczu nie wyświetlają się też napisy bas sopran fader.Za pomoc z góry dziękuje .
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4088465
    robert klimowski
    Poziom 21  
    Ocena: 50
    czy za wszystko ,wszyscy muszą winić "wsad" ? zanim zaczniemy się dobierać do wsadu,nalez wykonać podstawowe pomiary i "ogladnąć" np. klawiaturę ,często philipsy miały problem z gumową klawiaturą.zresztą klawiatura jest odpowiedzialna za bardzo wiele problemów nie tylko w philipsie

Z jakiej litery zaczynamy zdanie?
    Co z interpunkcją?
    Proszę poprawić!
    [_P_]
  • #5 4090955
    janek7
    Poziom 14  
    Gumki w idealnym stanie folia na której malowane są ścierzki też.

[_P_]
REKLAMA