logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SPV E650 z Windows Mobile 6 - czy TomTom 6 działa bez dotykowego ekranu?

Dj Rayan 17 Lip 2007 17:26 1326 2
REKLAMA
  • #1 4089732
    Dj Rayan
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Rozmyślam nad zakupem tego telefonu, tylko obawiam się, że programy na ten telefon się nie zainstalują, gdyż posiada on Windows Mobile 6, a inne modele SPV jak np: M3000 lub M3100 posiadają Windows Mobile 5.
    Najbardziej interesuje mnie program Tom Tom w wersji 6, czy będzie chodzić na tym telefonie, czy brak dotykowego wyświetlacza bardzo utrudnia, bądź uniemożliwia korzystanie z niektórych programów?

Jest to telefon w cenie jeszcze możliwej dla mnie. Myślałem nad M3000, lecz chciałem coś, co wygląda jak telefon, a po 2 obawiam się dotykowego ekranu, że może się uszkodzić podczas trzymania smatfona w kieszeni.

Z góry dziękuję za wszelakie informacje.
  • REKLAMA
  • #2 4323189
    jarg81
    Poziom 2  
    Witam,

ja już kupiłem ten telefon i mam problem z zainstalowaniem TomTom-a 6 Navigator, gdzie podobno powinien na nim bez problemu działac-przy próbie instalacji TT6 wyswietla sie komunikat "Urządzenie użytkownika jest niezgodne z aplikacją TomTom NAVIGATOR" może nie ta wersje TT instaluje(nie na tą platformę?).Jak by ktoś mi podpowiedział co do wersji TT i sposobie instalacji na ten model to bym był BARDZO WDZIĘCZNY!!

Z góry wielki dzięki Pozdrawiam.
  • #3 4608199
    radom20
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    U mnie działa TT w wersji 6 i zainstalował sie bez problemu.
REKLAMA