Witam szanowne towarzystwo,
posiadam C62 z softem ver.16 poniewaz tel ma simlocka a musze go usunac wiec mam kilka pytan (czytalem posty na temat usuwania simlocka - ale tam jest taki bur_del ze szkoda gadac),
oto tok postepowania ktory udalo mi sie ustalic czytajac inne posty:
- przy pomocy programu C62_logger probuje zczytac loga ale nie moge polaczyc sie z kompem (kabel na COM + Win2000 = 0 odznak zycia ???),
- nastepnie wczytam log file za pomoca C62_Log_Decrypter
- wygenerowany pierwszy kod bede musial wprowadzic do tel. (jezeli kod zawiera cyfry i litery to jak sie wprowadza litery w C62 ???).
moze mi ktos odpowiedziec na powyzsze dwa pytania ???
czy powyzszy opis jest OK w celu usuniecia simlocka z C62 ver.16 ???
czy napiecie na zlaczu tel. pin 9 +5V bedzie wystarczajace ???
PS. jezeli nie masz nic sensownego do dodania na temat C62 z softem v16 TO NIE PISZ ten post ma dotyczyc tylko C62 ver.16 - tak jak w temacie
posiadam C62 z softem ver.16 poniewaz tel ma simlocka a musze go usunac wiec mam kilka pytan (czytalem posty na temat usuwania simlocka - ale tam jest taki bur_del ze szkoda gadac),
oto tok postepowania ktory udalo mi sie ustalic czytajac inne posty:
- przy pomocy programu C62_logger probuje zczytac loga ale nie moge polaczyc sie z kompem (kabel na COM + Win2000 = 0 odznak zycia ???),
- nastepnie wczytam log file za pomoca C62_Log_Decrypter
- wygenerowany pierwszy kod bede musial wprowadzic do tel. (jezeli kod zawiera cyfry i litery to jak sie wprowadza litery w C62 ???).
moze mi ktos odpowiedziec na powyzsze dwa pytania ???
czy powyzszy opis jest OK w celu usuniecia simlocka z C62 ver.16 ???
czy napiecie na zlaczu tel. pin 9 +5V bedzie wystarczajace ???
PS. jezeli nie masz nic sensownego do dodania na temat C62 z softem v16 TO NIE PISZ ten post ma dotyczyc tylko C62 ver.16 - tak jak w temacie