logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 9300i - jakie funkcje multimedialne i internetowe oferuje?

lolus54 20 Lip 2007 01:00 1595 5
REKLAMA
  • #1 4097308
    lolus54
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Witam ma pytanie jak w temacie kieruje go głównie do posiadaczy tego telefonu, chodzi mi o sprawdzone funkcje tego fona i już wypróbowane, ponieważ zamierzam zakupić taki telefon. Głównie chodzi mi o funkcje multimedialne telefonu i o internet.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4097889
    lolus54
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Tak wiem że wszystko jest opisane na stronie producenta ale mi chodzi o to jak ten telefon się spisuje przy słuchaniu muzyki czy można oglądać filmy bez większych problemów i czy łączy się dobrze przez wlan z internetem. I o jakieś inne bajery których używali posiadacze tego telefonu.
  • REKLAMA
  • #4 4099739
    tomex17
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Głośnik od audio jest do bani (nie ma niskich tonów - same wysokie szumy), z zestawem słuchawkowym jest bardzo dobrze. Do oglądania filmów jest całkiem niezły (zależy od jakości filmu oczywiście bo jednak procesor nie zawsze wyrabia) ale zarówno filmy jak i gry na takim ekranie prezentują się ciekawe. Internet bardzo przyjemny tylko wolny (nie mówię o WLAN tylko zwykłej transmisji danych).
  • REKLAMA
  • #5 4100006
    ezop5
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    Witam.Wlasnie przegladam forum (i pisze odpowiedz) przy uzyciu 9300i i lacza wlan-nie jest to zbyt wygodne ale sie da. Pozdrawiam
  • #6 4100266
    yulu
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    sprawdzałem osobiście, smsy da się napisać i wysyłać, a nawet odbierać
REKLAMA