Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

SonyEricsson K300i nie ładuje baterii

adrek_88 27 Lip 2007 05:22 1572 4
  • #1 27 Lip 2007 05:22
    adrek_88
    Poziom 13  

    Telefon jest po upadku i nie ładuje baterii ładowarka sprawna testowana na innym telefonie a i jeszcze jak naładuję u kogoś w telefonie baterię to telefon normalnie działa tyle że nie można go ładować proszę o pomoc i pozdrawiam.

    0 4
  • #2 27 Lip 2007 06:23
    domint
    Poziom 25  

    Po upadku, to wymiana układu ładowania przy gnieździe systemowym.

    0
  • #3 27 Lip 2007 09:15
    szpilers
    Poziom 22  

    solucji na elce masz pelno "szukaj" wystarczy uzyc

    jednak jak sadzisz ze to cos banalnego ot polecam rzucic okiem na styki oraz na zabrudzenie gniazda

    0
  • #4 27 Lip 2007 10:28
    jacekmarus
    Poziom 16  

    co nalezy zrobic:
    1) sprawdzic ładowarke najlepiej na innym SE
    2) podmienic złącze systemowe, ewentualnie przeczyscic stare
    3)przegrzac/wymienic knatte (maly szklak przy zlaczu sytemowym, wystepuje w parze z tjatte), knatte to ten ciemniejszy:)

    a i jeszcze jedno od styku (+) na zlaczu sytemowym musi byc przejscie do punktu B na rysunku

    SonyEricsson K300i nie ładuje baterii

    powodzenia

    0
  • #5 27 Lip 2007 15:29
    adrek_88
    Poziom 13  

    Dziękuje bardzo za pomoc dzisiaj postaram sie zadziałać a jak nie to jutro posprawdzam wszystko pozdrawiam.

    0
  Szukaj w 5mln produktów