logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6020 - błąd w połączeniu i odrzucanie połączeń

Seraphin 29 Lip 2007 10:13 7208 3
REKLAMA
  • #1 4124819
    Seraphin
    Poziom 11  
    Mam wielką prośbę o pomoc. Nie można nigdzie zadzwonić, gdyż ukazuje się komunikat "błąd w połączeniu". Gdy ktoś dzwoni do mnie telefon od razu rozłącza i numer ukazuje się w połączeniach nie odebranych. Wygląda to jakby było włączone przekazywanie połączeń lub blokada połączeń wychodzących. Gdy wejdę w: PRZEKAZUJ WSZYSTKIE ROZMOWY i SPRAWDŹ STAN lub ANULUJ to wyskakuje mi: ZAPYTANIE NIEKOMPLETNE.
    Przywrócenie ustawień niczego nie dało. Muszę dodać, że stało się, to nagle. Telefon jes w sieci plus. Po włożeniu karty sim do innego telefonu nadal jest tak samo, więc to chyba nie jest uszkodzenie telefonu, ale karty sim.
    Proszę o pomoc.
    Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 4124826
    Endriu64
    Poziom 19  
    Ocena: 25
    Seraphin napisał:
    Mam wielką prośbę o pomoc. Nie można nigdzie zadzwonić, gdyż ukazuje się komunikat "błąd w połączeniu". Gdy ktoś dzwoni do mnie telefon od razu rozłącza i numer ukazuje się w połączeniach nie odebranych. Wygląda to jakby było włączone przekazywanie połączeń lub blokada połączeń wychodzących. Gdy wejdę w: PRZEKAZUJ WSZYSTKIE ROZMOWY i SPRAWDŹ STAN lub ANULUJ to wyskakuje mi: ZAPYTANIE NIEKOMPLETNE.
    Przywrócenie ustawień niczego nie dało. Muszę dodać, że stało się, to nagle. Telefon jes w sieci plus. Po włożeniu karty sim do innego telefonu nadal jest tak samo, więc to chyba nie jest uszkodzenie telefonu, ale karty sim.
    Proszę o pomoc.
    Z góry dziękuję.

A więc nie rozumię czym Ty się martwisz ? idziesz do plusa i to ich problem nie Twój. Jakby to było z telefon to inna sprawa,m ale jak z karty...
  • REKLAMA
  • #3 4124881
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 4127376
    Seraphin
    Poziom 11  
    Jeżeli chodzi o ten kod: *101*11*99# to nie działa. Pjawia sie komunikat niepoprawne polecenie. Chyba czeka mnie jutro wyprawa do salonu.
REKLAMA