logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KODA AV707. Co sądzicie o firmie? Opinie na temat zestawu.

lukaszluk22 04 Sie 2007 01:52 11115 7
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 4144414
    czaroslaww
    Poziom 26  
    Ocena: 17
    koda robi tanie kolumny, ale w swojej klasie cenowej wypadaja b. dobrze :)
  • REKLAMA
  • #3 4145163
    cwirekns
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Ja okolo 3 lat temu kupiłem swój zestaw KODY. DRA 660, SG550, SW550P za cenę 999 zł (razem z transportem od głownego przedstawiciela KODY). Nie zgadzam się z niektorymi opiniami ze to "Badziewna Chinszczyzna", w swojej cenie nie mają chyba specjalnej konkurencji ponieważ są naprawde dobre, przez całe te 3 lata kompletnie nic się z nimi nie dzieje. Slucham bardzo duzo, mocno podbijam bas bo poprostu lubie taki dźwięk, często oglądam filmy na DVD :P i nie zauwazyłem ZADNYCH znaków eksploatacji przez ten okres.... NAPRAWDE POLECAM jesli ktoś za niską cene chce posiadać fajny zestawik!! :)
  • #4 4145186
    czaroslaww
    Poziom 26  
    dokladnie, i taka jest moja opinia na temat kody, w "audio" i "hi-fi i muzyka" bardzo dobrze sie na temat kody wypowiadaja, a kto mowi ze to tania chnszczyzna, tak naprawde nie mial z koda stycznosci :)

Regulamin p.3.1.13. Proszę poprawić niechlujną pisownię! [P.]
  • REKLAMA
  • #5 4147206
    razer84
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    posiadam 4 satelity i centralny z serii av707 i jestem z nich zadowolony :)
  • #6 4147422
    lukaszluk22
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    A jak ten sprzęt zagra ze wzmacniaczem technics'a SU-V570 PXS cap??
  • REKLAMA
  • #7 4227744
    lukaszluk22
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Właśnie kupiłem kolumny KODA i muszę powiedzieć ,że jestem z nich bardzo zadowolony, grają bardzo dobrze.
    Ps. Dzięki za porady.
  • #8 4228864
    czaroslaww
    Poziom 26  
    no widzisz, tak jak mowilismy :)

Podsumowanie tematu

✨ Firma KODA oferuje przystępne cenowo kolumny głośnikowe, które w swojej klasie cenowej są oceniane jako dobrej jakości. Użytkownicy podkreślają trwałość zestawów KODA, które po kilku latach intensywnego użytkowania nie wykazują oznak zużycia. Zestawy KODA, w tym seria AV707, są chwalone za dobrą jakość dźwięku, szczególnie w kontekście podbicia basów oraz zastosowań multimedialnych, takich jak oglądanie filmów DVD. Opinie wskazują, że sprzęt KODA dobrze współpracuje z wzmacniaczami, w tym z modelem Technics SU-V570 PXS cap. W środowiskach audio i hi-fi KODA jest postrzegana pozytywnie, a zarzuty o niską jakość chińskiej produkcji są kwestionowane przez użytkowników mających doświadczenie z tym sprzętem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA