logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sound Blaster Live 24bit SB0410 czy Audigy SE 7.1 - która lepsza?

05 Sie 2007 21:27 1443 5
REKLAMA
  • #1 4149293
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4149580
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 4150915
    viayner
    Poziom 43  
    Ocena: 2046
    Witam,
    do czego chcesz tej karty uzywac ?, jezeli sluchania dzwiekow z komputera to nie poczujesz zadnej roznicy. Jezeli interesujesz sie audio to raczej sklanial bym sie w kierunku audigy ale obie oferuja dobre parametry, niestety nie doczytalem sie na stronie creative o istotnych parametrach audio i opoznieniach tych kart.
    Lepsza czesc audio - sadze ze koledze pwjot chodzilo o jakosc analogowego toru audio, ma to znaczenie jezeli myslisz o powazniejszych zastosowaniach tej karty, jednakze do amatorskiego nagrywania audio nie sadze abys zauwazyl istotne roznice miedzy oboma kartami.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 4151327
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 4153608
    viayner
    Poziom 43  
    Ocena: 2046
    Witam,
    mnie chodzilo raczej o zastosowania audio, typu nagrywanie i obrobka materialu dzwiekowego, montaz itp. lub wykozystywania wbudowanego syntezatora/procesora efektow w produkcji muzyki. Co prawda obie sa juz na tyle dobre ze sie sprawdza w tych zastosowaniach. Dla mnie osobiscie nie ma znaczenia czy i ze wogole maja system 5.1 czy 7.1 itp.
    Obie beda dobre do twojego zastosowania, ja raczej wybral bym z gwarancja no moze jezeli cena nie byla by zbyt wysoka, nie polecam pudelkowych zestawow z panelami itp. sa za drogie w stosunku do oem'ow a oferuja nie duzo wiecej.
    Pozdrawiam
REKLAMA