jakiś czas temu zainstalowałem sobie win98 1ed, poustawiałem kilka profili użytkowników i hasła dla nich.
zastanowiła mnie 1 rzecz: po uruchomieniu systemu pojawia się okienko z wszyskimi użytkownikami i miejsce na hasło. po wprowadzeniu hasła powinien się normalnie pokazać pulpit i tak jest wszędzie, tylko nie u jednego użytkownika - u niego po wpisaniu hasła w tym okienku pojawia się jeszcze drugie z pytaniem o jeszcze jakieś hasełko (którego notabene nie znam, bo nic takiego nie ustawiałem) i zalogować da się jedynie przez 'Anuluj'.
no ale wszystko ok (komu przeszkadza 1 dodatkowe okno
), tylko że właśnie próbowałem zmienić hasełko dla tego użytkownika (standardowo: panel sterowania->hasła). wpisałem poprawne stare hasło, wprowadziłem nowe, ale win wywalił mi komunikat że stare jest jednak niepoprawne...
myśle sobie, ki diabeł, ale po 5 próbach zrezygnowałem...
macie pomysł, co tu zrobić, żeby je zmienić? bo reinstalka wina nie wchodzi w rachubę...
zastanowiła mnie 1 rzecz: po uruchomieniu systemu pojawia się okienko z wszyskimi użytkownikami i miejsce na hasło. po wprowadzeniu hasła powinien się normalnie pokazać pulpit i tak jest wszędzie, tylko nie u jednego użytkownika - u niego po wpisaniu hasła w tym okienku pojawia się jeszcze drugie z pytaniem o jeszcze jakieś hasełko (którego notabene nie znam, bo nic takiego nie ustawiałem) i zalogować da się jedynie przez 'Anuluj'.
no ale wszystko ok (komu przeszkadza 1 dodatkowe okno
myśle sobie, ki diabeł, ale po 5 próbach zrezygnowałem...
macie pomysł, co tu zrobić, żeby je zmienić? bo reinstalka wina nie wchodzi w rachubę...