logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć komputerowy kabel zasilający 230V o długości do 80cm?

goodsound 06 Sie 2007 23:28 2452 6
  • #1 4152964
    goodsound
    Poziom 11  
    witam wszystkich, poszukuję komputerowego kabla zasilającego 230V ale o długości max 80cm, nigdzie nie mogę takich krótkich znaleźć a wiem ze sa bo takowy jeden posiadam.pomóżcie.z góry dzieki
  • #2 4154131
    Helmans
    Poziom 20  
    Ocena: 12
    W sumie możesz sobie sam złożyć taki o jakiej chcesz grubości. Tylko nie wiem czy można dostać takie wtyczki oraz gdzie. A po co ci taki kabel nie możesz dać dłuższego i go zwinąć?
  • #3 4154172
    goodsound
    Poziom 11  
    nie znam sie na montowaniu kabli, co do długości to mam całego racka urządzen zasilanych w ten sposón i pozwijane kable zajmią mi mnóstwo miejsca wiec tylko krotkiw wchodza w rachube...
  • #4 4154234
    Kruszyna20202
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    takie końcówki możesz kupić w sklepie elektronicznym.
  • #5 4154251
    goodsound
    Poziom 11  
    nie są potrzebne mi wtyczki szukam gotowych kabli ...
  • #7 4154713
    michcio
    Specjalista elektryk
    Ocena: 478
    Ja mam taki kabel. Był w zestawie z drukarką, do podłączenia zasilacza. Klasyczny komputerowy kabel zasilający, ma długość około 60-80 cm.

Ale jak już napisałem, był w komplecie z drukarką, więc nie wiadomo, czy można kupić go niezależnie.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest komputerowy kabel zasilający 230V o długości maksymalnie 80 cm, co jest nietypową długością i trudno dostępne w standardowej sprzedaży. Gotowe kable zasilające komputerowe zwykle występują w standardowych, dłuższych długościach, a krótkie kable są rzadko oferowane jako osobne produkty. Można rozważyć samodzielne wykonanie kabla o wymaganej długości, jednak problemem może być dostępność odpowiednich wtyczek i końcówek. Jeden z użytkowników posiada taki kabel, który był dołączony do zestawu z drukarką i miał długość około 60-80 cm, jednak nie jest pewne, czy można go kupić osobno. Głównym powodem poszukiwania krótkiego kabla jest ograniczona przestrzeń w szafie rackowej, gdzie dłuższe, zwinięte kable zajmują zbyt dużo miejsca.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA