logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ładowarka od Nokii 6301i do Nokii 7360 - czy można?

analyzer64 07 Sie 2007 19:50 1308 3
REKLAMA
  • #1 4155566
    analyzer64
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    WITAM!

Mam takie pytanie. Czy ładowarką od Nokii 6301i mogę ładować baterię w Nokii 7360? Ładowarki mają troszkę inne parametry i zastanawiam się czy nie wpłynie to w sposób ujemny na stan baterii w przypadku stosowania takiej ładowarki

Za odpowiedzi z góry dziękuję

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4155593
    Infobot
    Poziom 11  
    O nic się nie martw! Parametry nie wpływają na późniejsze zachowanie telefonu ale nic na telefonie nie rób dopóki się do końca nie naładuje! Kompletnie nic!

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #3 4155643
    ogorki
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Infobot napisał:
    ale nic na telefonie nie rób dopóki się do końca nie naładuje! Kompletnie nic!

Pozdrawiam!

A czemu "nic nie robić"? Wiadomo, że ładowanie najszybciej przebiega, jak telefon jest "wyłączony". Ale to chyba mało praktyczne. A poza tym aż tak długo to nie wydłuża czasu ładowania.
  • #4 4156817
    analyzer64
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    Acha. Czyli jak można ładować to ok. A to że nic nie robić to też ok bo jak ładuję telefon to przeważnie zawsze na wyłączonym.Rzadko kiedy zdarzy mi się że ładuję na włączonym ale wtedy też nic nie robię na telefonie. W ten sposób bateria lepiej się naładuje
REKLAMA