Witam. Od jakiegoś czasu krąży mi po głowie zrobienie nowego wzmacniacza tylko jak wiadomo kasiory brak :/ . Jakieś 4 lata temu zrobiłem wzmacniacz stereo na TDA7294, trafo 300W 2*24V, wskaźnik wysterowania z kitu AVT, Mostek 4*10000uF/50V, przedwzmacniacz z kitu na TDA1524. Wejścia to chinch lub duży jack (rónowlegle), wyjścia to duży jack. Wzmacniacz na 8ohm sprawuje się wyśmienicie. Przy tym napięciu zasilania osiąga moc na poziomie 65-70W na kanał. Chciałbym sprzedać go praktycznie po cenie elementów wliczając czas ich użytkowania. Nie sprzedaje poszczególnych części tylko cały wzmacniacz, chyba, że w krótkim czasie znajdą się chętni na większą część podzespołów.
Wszytskie szczegóły widac na załączonych zdjęciach. Jeżeli nie widać to dodam, że trafo ma przypalony jeden zwój (było zwarte do aluminium). Jednak od ponad roku chodzi i ma się dobrze. Koszta jakie poniosłem budując ten wzmacniacz to:
-Trafo - 110zł
-Kondy w zasilaczu - 48zł
-kity - 150zł
-radiatory- 40zł
-kontowiniki i wykończenie+potencjometry - 40zł
-pleksi - miałem
Więc z przesyłkami wyjdzie koło 400zł. Wiem, że dziś koszt byłby mnijesze, ale wtedy nie miałem dostępu do neta. Kwota jaka by mnie satysfakcjonowała to 250zł(przy tej kwocie pokrywam koszty wysyłki). Wzmacniacz oczywiście działający, w tej chwili słucham radia
. Proszę o rozważenie mojej oferty i pozdrawam!
Wszytskie szczegóły widac na załączonych zdjęciach. Jeżeli nie widać to dodam, że trafo ma przypalony jeden zwój (było zwarte do aluminium). Jednak od ponad roku chodzi i ma się dobrze. Koszta jakie poniosłem budując ten wzmacniacz to:
-Trafo - 110zł
-Kondy w zasilaczu - 48zł
-kity - 150zł
-radiatory- 40zł
-kontowiniki i wykończenie+potencjometry - 40zł
-pleksi - miałem
Więc z przesyłkami wyjdzie koło 400zł. Wiem, że dziś koszt byłby mnijesze, ale wtedy nie miałem dostępu do neta. Kwota jaka by mnie satysfakcjonowała to 250zł(przy tej kwocie pokrywam koszty wysyłki). Wzmacniacz oczywiście działający, w tej chwili słucham radia