logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kabel do Sony Ericssona DCU-11. Nie można zainstalować standardowych sterowników

zin3 14 Sie 2007 19:38 1677 4
REKLAMA
  • #1 4178349
    zin3
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam!

Mam kabel do sony ericssona ( DCU-11) wraz z kablem dostalem problemy ze sterownkami. Windosw nie chce mi zainstalowac standardowych sterowników jakie dostelem z kablem. Prosze o pomoc bo nie mam juz pomysłów co z tym zrobic. Próbowałem sciagac inne z sieci ale problem jest ten sam. Pozdrowienia>
  • REKLAMA
  • #2 4178836
    staniol72
    Poziom 21  
    Ocena: 67
    Tez mi cos nie wchodzilo.Zrobilem tak-zainstalowalem program(MyPhone Explorer) podlaczylem telefon,system wykryl nowy sprzet,w napedzie byla juz wlozona plytka ze sterownikami,zainstalowal sobie to co potrzebowal i wszystko gra.
  • REKLAMA
  • #3 4179130
    Daro_dp
    Poziom 16  
    Ocena: 1
    Witam.
    Musisz mu na siłę podat lokalizację zainstalowanych sterowników lub źródło sterowników.
    Sprawdzisz to w menadżerze urządzeń w panelu sterowania.
  • REKLAMA
  • #4 4179285
    tooomek2
    Poziom 16  
    Ocena: 11
    możliwe ze sterowniki których używa do tego kabla nie są dobre ale nowsze od tych co masz na cd, podłącz fona w menadżerze urządzeń jak coś będzie to usuń i wykryj ponownie podając mu ścieżkę do cd
  • #5 4182816
    zin3
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Sterowniki instalowałem przez panel sterowania. Sprawdza ścieszke ktora mu podalem i wyswietla informacje ze nie mozna zainstelowac sterownikow. Sterowniki instaluje najnowsze jakie znalazlem w sieci. Sprobuje jeszcze z programem MyPhone Explorer. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam.
REKLAMA