Ściągam dosyć ważny materiał, mam słabe łącze, ściąganie zajmie mi około 2 tygodnie i teraz pytanie. Całość materiału ma 8 543 305 728 mb, czyli teoretycznie więcej niż na płytach DL. Nigdy na takich płytach nie nagrywałem a z teorii wiem że mają one zapis max 8,5GB. Jak wiadomo w teorii płyta DVD zwykła ma 4,7GB a zapis max na niej jaki wykonywałem to 4,3GB bez overburningu. Czy materiał który ściągnę wcisnę bez problemuna DVD DL?
Od razupiszę że nie ma możliwości podzielenia gdyż całość jest w postaci obrazu MDF, apo wejściu do MDF plików ręcznie nie umiem podzielić aby normalnie się odpalały przy nagraniu całości na 2DVD 4,7GB.
Przy okazji, nie jest to gra ani oprogramowanie do komputera, jest to tylko i wyłącznie materiał na własne potrzeby.
Nie jest to również film formatu przegranego z DV.
poporstu jest tam od zajoba plików różnegorodzaju i instalka, całość zrobiona przez pewnego pana który nie chce zdradzić tajników robienia tej kopii.
PYTANIE TO ZADAJĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO IŻ CZAS POBIERANIA BĘDZIE DOSYĆ DŁUGI A WYKUPIENIE KOPII W CAŁOŚCI TO 99ZŁ DLATEGO PYTAM.
Poprawiłam temat postu.
Proszę nie łamać regulaminu tego forum.
Proszę pisać zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji języka polskiego.
Nie krzycz, nie używaj CapsLocka.
Popraw swój post przed napisaniem kolejnego postu.
charm_spider
Od razupiszę że nie ma możliwości podzielenia gdyż całość jest w postaci obrazu MDF, apo wejściu do MDF plików ręcznie nie umiem podzielić aby normalnie się odpalały przy nagraniu całości na 2DVD 4,7GB.
Przy okazji, nie jest to gra ani oprogramowanie do komputera, jest to tylko i wyłącznie materiał na własne potrzeby.
Nie jest to również film formatu przegranego z DV.
poporstu jest tam od zajoba plików różnegorodzaju i instalka, całość zrobiona przez pewnego pana który nie chce zdradzić tajników robienia tej kopii.
PYTANIE TO ZADAJĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO IŻ CZAS POBIERANIA BĘDZIE DOSYĆ DŁUGI A WYKUPIENIE KOPII W CAŁOŚCI TO 99ZŁ DLATEGO PYTAM.
Poprawiłam temat postu.
Proszę nie łamać regulaminu tego forum.
Proszę pisać zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji języka polskiego.
Nie krzycz, nie używaj CapsLocka.
Popraw swój post przed napisaniem kolejnego postu.
charm_spider