Mam następujący problem z odtwarzaczem cd marki Pioneer PD-107; nie odtwarza płyt CD, nie czyta ich:cry: . Jeżeli ktoś może pomóc to bardzo proszę o pomoc.
----------------------------------------------------------------------------------------
Odtwarzacz nie kręci płytą, ale wszystko na wyświetlaczu jest OK, więc coś jest z laserem lub napędem cd.
----------------------------------------------------------------------------------------
Jeszcze jedno pytanie; Ile może kosztować wymiana lasera w serwisie RTV??
Dziękuję za pomoc:-)
Nie chodzi mi o wymianę na nowy, mógłby to być laser używany, byle sprawny. Ile w przybliżeniu to będzie kosztować??
Odtwarzacz nie kręci płytą, ale wszystko na wyświetlaczu jest OK, więc coś jest z laserem lub napędem cd.
Jeszcze jedno pytanie; Ile może kosztować wymiana lasera w serwisie RTV??
Dziękuję za pomoc:-)
Nie chodzi mi o wymianę na nowy, mógłby to być laser używany, byle sprawny. Ile w przybliżeniu to będzie kosztować??