logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Narzędzia zabezpieczające przed kopiowaniem programów

maxtronic 13 Wrz 2007 11:23 1624 3
REKLAMA
  • #1 4278667
    maxtronic
    Poziom 11  
    Narzędzia zabezpieczające przed kopiowaniem programów.
    Witam wszystkich ......
    Czy może mi ktoś poradzić jak zrobić klucz sprzętowy do zabezpieczania programów przed skopiowaniem,
    a może istnieje program który zabezpieczy inny program przez stworzenie nakładki na oryginalny program w której to nakładce będzie zapisany powiedzmy jakiejś id. procesora ,czy napędu cd i dzięki temu jak ktoś skopiuje całość do innego pc to to mu nie będzie działać ten programik ?
  • REKLAMA
  • #2 4279157
    Jasiek690
    Moderator na urlopie...
    Ocena: 158
    Jak dla Ciebie warty jest ten program możesz pomyśleć o kluczu sprzętowym - hasp. Ale to już kosztuje.

Dodano po 3 [minuty]:

Przepraszam, nie zauważyłem Twojego drugiego tematu: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic833957.html
  • REKLAMA
  • #3 4285174
    maxtronic
    Poziom 11  
    Mam taki prosty programik napisany przez kolegę
    3 lata temu napisał ten program w 30 min nie korzystałem z niego więc nie zauważyłem jednego błędu ;zmienia nazwę programu na pik ..... ,ale zawsze o tej samej nazwie i przez to nie można go użyć w jednej aplikacji do kilku podprogramów. Jak ktoś chce to mogę go udostępnić , może znajdzie sie ktoś i rozwinie temat ;)
REKLAMA