logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

London RDM 104, nie posiadam karty? podłączenie do PC?

danek17 13 Wrz 2007 12:41 1284 4
REKLAMA
  • #1 4278899
    danek17
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Czyli mam rozumieć że jeżeli nie posiadam karty do radia mogę je na śmietnik wyrzucić ? Bo do blaupunkta nie będę pisał a poza tym to na pewno nie będzie to opłacalne. :/ W ogóle to doczytałem sie ze radio powinno zawołać o kod gdy wcisnę 1 + FM lub 1+4+FM ale zadna kombinacja klawiszy nic nie uruchamia czy do tego radia jest jakaś inna kombinacja ? Jeszcze mam pytanie czy da się te radio jakoś podłączyć do komutera i odczytać tą pamięć czy jak tam, czy musiałbym mieć jakieś specjalne urządzenie czy wystarczy tylko kable wpiąć ? dodam że posiadam kabel "com"
  • REKLAMA
  • #2 4279186
    binis
    Poziom 22  
    Ocena: 43
    Ten odbiornik jest do uruchomienia przez doświadczonego radio code. Jezeli żal wydać na dobre radio kilkadziesiąt zł. to kup Mediona Tewiona za kilkaset i za rok lub mniej będą łzy.
  • REKLAMA
  • #3 4279797
    danek17
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    nie żal mi wydać tylko chciałbym się na przyszłość nauczyć, a po drugie nie wiem czy te radio jest sprawne bo je otrzymałem w spadku, a żeby się dowiedzieć to trzeba by je uruchomić
  • REKLAMA
  • #4 4279961
    binis
    Poziom 22  
    Ocena: 43
    No ryzyko pewne jest lecz małe jeżeli to Blaupunkt. Ogólnie (to moje zdanie) 90 proc. odbiorników kodowanych jest lepsze niż wszystko na rynku. To po prostu przemyślane konstrukcje.
REKLAMA